Funcția Dual-View Camera, care permite utilizatorilor să realizeze înregistrări video cu ecran divizat, devine disponibilă odată cu recenta introducere a sistemului de operare EMUI 9.1 și cu implementarea treptată a update-ului B153.

Cu această capabilitate, utilizatorii pot realiza înregistrări video folosind simultan camera principală a telefonului și lentila de panoramare pentru a obține două perspective în același timp pe ecran.

Folosită individual, funcția Dual-view camera permite producții videografice de excepție, dar poate fi utilizată concomitent și cu alte caracteristici, precum AI editor - modul de editare video bazat pe inteligența artificială.

Huawei aduce funcțiile specifice fotografiei și videografiei profesionale la îndemâna utilizatorilor săi cu ajutorul camerei premiate inclusă în seria Huawei P30. Caracteristicile superioare ale funcției Dual-View Camera includ:

  • Captarea unei perspective largi cu mai mult fundal și mai multe obiecte prezente în imagine;
  • Mărirea simultană a cadrelor vizate cu ajutorul ecranului divizat;
  • Fotografierea/ filmarea din două unghiuri diferite, în modul panoramic și în plan apropiat în același timp;
  • Realizarea fotografiilor artistice și creative care surprind în cele mai mici detalii momentele speciale ale vieții;

Alături de funcția Dual-View Camera susținută de actualizarea EMUI 9.1 a sistemului de operare, Huawei P30 Pro este prevăzut și cu o Lentilă SuperZoom care oferă un zoom optic 5x, zoom hibrid 10x zoom digital 50x și un Senzor SuperSpectrum care asigură un aport de lumină cu 40% mai mare pentru fotografii nocturne, cu cerul înstelat, în condiții de luminozitate redusă, cu o valoare ISO uriașă de 409.600.

Telefonul Huawei P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei, Huawei P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei, iar Huawei P30 Pro cu 6GB RAM + 128GB ROM costă 3.999 de lei.