Cele trei instrumente îmbunătățesc semnificativ experiența utilizatorilor Huawei, oferindu-le posibilități nelimitate în ceea ce privește accesul către conținutul lor preferat.

Petal Search, motorul de căutare lansat de Huawei, este acum disponibil în peste 170 de țări și regiuni și în peste 50 de limbi, permițându-le utilizatorilor să găsească rapid informațiile și serviciile de care au nevoie.

Acest instrument oferă funcții de căutare în peste 20 de categorii, inclusiv aplicații, știri, videoclipuri, imagini, cumpărături, zboruri și afaceri locale. De asemenea, dezvoltă și integrează diverse instrumente, precum vremea, calculatorul, cursul valutar și chiar căutarea documentelor, pentru a-i ajuta pe utilizatori să obțină cu ușurință informații utile. Cu noua actualizare, experiența de căutare este acum și mai bogată din punct de vedere vizual. Rezultatele căutării sunt prezentate pe fișe de informații, nu pe link-uri web simple, pentru a-i ajuta pe utilizatori să obțină rapid informațile de care au nevoie, cu doar câteva clicuri.

Folosind capabilitățile AI ale dispozitivelor Huawei, Petal Search le permite utilizatorilor să caute informațiile care îi interesează cu ajutorul imaginilor, prin funcția de căutare vizuală. Aplicația recunoaște o gamă largă de obiecte precum oameni, animale și repere, și va introduce noi capabilități, precum identificarea plantelor. De exemplu, utilizatorul poate pur și simplu să fotografieze un fel de mâncare și Petal Search îi va dezvălui rețeta respectivă. În aplicație este integrată și o funcție de căutare vocală, disponibilă în engleză, spaniolă, franceză, arabă și multe alte limbi. Datorită acestor caracteristici, aplicația Petal Search răspunde nevoilor utilizatorilor cu un stil de viață eficient și conectat.

În plus, prin cooperarea cu partenerii globali și locali, Petal Search dezvoltă și servicii de căutare locale, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență bogată de căutare, bazată pe locație și scenarii. Atunci când utilizatorul are nevoie de informații locale, Petal Search oferă cele mai populare informații localizate, de înaltă calitate, precum recomandări personalizate de restaurante, atracții locale care merită vizitate și reducerile disponibile în diverse magazine.

Petal Maps este instrumentul de cartografiere și navigare Huawei, convenabil și calitativ, ce oferă servicii de poziționare, hărți captivante, căutări de locații, navigare și liste de locuri preferate pentru utilizatorii din peste 140 de țări și regiuni. Petal Maps permite afișarea hărților în mai multe limbi, cu notificări vocale în engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană și mandarină.

Petal Maps este echipat și cu funcții de ultimă oră pentru publicare în timp real a actualizărilor de transport în orașele importante, ajutându-i pe cei care se deplasează să își planifice mai bine rutele și să călătorească fără griji. Folosind tehnologii revoluționare, precum Super GNSS și algoritmii de recunoaștere a imaginilor, Petal Maps oferă acuratețe și acces către cele mai eficiente și mai puțin aglomerate rute.

Datorită controlului prin gesturi disponibil pe smartphone-urile vârf de gamă din seria Huawei Mate 40, șoferii pot comuta între navigare și prezentarea generală a hărții prin simpla „apăsare a aerului” către ecran cu palmele. Aceste interacțiuni inteligente ușurează semnificativ călătoria și facilitează o experiență de condus sigură.

Huawei Docs, disponibil pentru utilizatorii seriei Huawei Mate 40 din peste 100 de țări și regiuni, permite vizualizarea și editarea documentelor în peste 50 de formate, inclusiv PDF, PPT și DOC. Cu sincronizarea în timp real activată de capabilitățile cloud, Huawei Docs le permite utilizatorilor să lucreze fără probleme cu același document pe diferite dispozitive conectate pe același Huawei ID, îmbunătățind experiența de Mobile Office.

Suita extinsă de aplicații Huawei Mobile Services completează viața digitală

Actualizarea Find Device le permite utilizatorilor să își găsească dispozitivele Huawei, precum smartphone-uri, ceasuri, căști și ochelari. Utilizatorii pot reda de la distanță un ton de apel pentru a localiza dispozitivele sau pot alege să blocheze și să șteargă informațiile de pe dispozitive, protejându-și confidențialitatea.

Find Device este disponibil în acest moment pentru următoarele dispozitive portabile: Huawei Freebuds Pro, Freebuds Studio, Watch GT2 Pro și Gentle Monster Eyewear II.

În plus, Huawei Themes introduce pachete de teme exclusive pentru o personalizare mai profundă a dispozitivului. Primele pachete includ teme ale artiștilor celebri, literatură clasică și seria de Ingenuity selectată de Huawei.

Susținut de 2 milioane de dezvoltatori globali, ecosistemul Huawei Mobile Services continuă să se dezvolte rapid. Fiind unul dintre primele 3 magazine de aplicații la nivel global, Huawei AppGallery continuă să reunească aplicații populare globale și locale pentru peste 500 de milioane de utilizatori activi lunar. Huawei Quick App înregistrează o creștere de 260% a numărului de utilizatori activi lunar față de anul precedent, datorită experienței de utilizare ușoare și fără instalare.