Monitoarele de gaming HyperX armada vin cu un pachet complet, care include suportul HyperX Armada cu un braț ergonomic Armada, care este compatibil cu toate monitoarele HyperX și cu majoritatea monitoarelor care au tipare VESA 75mm și 100mm, și suportul pentru birou Armada. Suportul HyperX Armada cu braț ergonomic este conceput să reziste, fiind făcut din metal durabil și susține monitoare până la 32 inci ca dimensiune și 9 kg în greutate.

Monitorul de gaming HyperX Armada 25 oferă o rată de reîmprospătare a ecranului de 240Hz și 1ms timp de răspuns3 pentru gameplay competitive mai rapid și mai fluid. Armada 25 oferă rezoluție Full HD pentru grafică impresionantă, culori vibrante și detalii imersive, datorită panoului IPS de 24,5 inci FHD (1920x1080), construit să ofere avantaj competitive. Monitorul de gaming HyperX Armada 27 oferă o imagine și mai clară și rezoluție mai mare, datorită ecranului IPS wide, de 27 inci QHD (2560x1440) și VESA Display HDRTM 400, care livrează detalii clare în diferite condiții de luminozitate și o experiență de gaming mai imersivă. De asemenea, Armada 27 oferă o rată de reîmprospătare a ecranului de 165Hz și 1ms timp de răspuns pentru imagini clare și fluide.

Monitoarele de gaming HyperX Armada 25 și Armada 27 includ brațul ergonomic și suportul pentru birou direct în cutie. Brațul se poate extinde și strange pentru unghiuri de vizualizare ergonomice.

De asemenea, monitoarele beneficiază de instalare simplă, cu două metode de prindere (prin clemă de tip C sau inel) și un sistem de eliberare rapidă care permite monitoarelor HyperX să se fixeze în loc sau să fie ajustate cu apăsarea unui singur buton.

Alte monitoare folosesc suportul VESA standard, cu montaj pe bază de 4 șuruburi. Mai mult, suportul adițional pentru monitoarele de gaming HyperX Armada poate fi achiziționat separate și se pot monta pe el până la 4 monitoare (de până la 25 inci) sau 2 monitoare (de până la 27 inci) simultan.

Disponibilitate

Noile produse vor fi disponibile online la rețeaua de parteneri retail și etail ai HyperX. Pentru mai multe informații despre monitoarele de gaming HyperX Armada puteți vizita pagina de produs HyperX Armada.

Prețurile de pe HyperX.com se pot modifica fără anunț în prealabil. Prețurile din magazine pot varia.

  • Monitor de gaming HyperX Armada 25 – Disponibilitate așteptată în septembrie, la prețul de 2,690 RON
  • Monitor de gaming HyperX Armada 27 – Disponibilitate așteptată în septembrie, la prețul de 2,990 RON
  • Suport singular pentru montare HyperX Armada – Disponibilitate așteptată în septembrie
  • Suport multiplu adițional pentru montare HyperX Armada – Disponibilitate așteptată în septembrie