În cadrul acestei ediții evenimentul adună în jurul mesei profesioniști din e-commerce la Mindspace Pipera. Invitații sunt antreprenori de success care vor împărtăși atât din experiențele plăcute, dar și cele mai puțin plăcute din afaceri.

Scopul evenimentelor din seria I Love Failure este să reducă frica de eșec în lume. De asemenea, este un eveniment social unde poți sta de vorbă cu antreprenorii de pe scenă.

I Love Failure a fost fondat de Cătălin Meșter, care este și cofondator Voxa.

Poți să-ți rezervi locul la eveniment de aici.

Speakerii evenimentului de pe 14 decembrie

Cosmin Dărăban - este specializat în marketing online și eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) și tehnici de creștere a traficului si vânzărilor.

Printre proiectele lui Cosmin se numără platforma Gomag, una dintre cele mai populare soluții eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t: Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansată în 2019. Probabil îl cunoști și în calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul românesc.

De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la creșterea a numeroase firme, iar în prezent, pe platformă se dezvoltă peste 3000 de magazine online, din toate industriile.

Laura Sardescu - co-fondatorul magazinului online @neakaisa.ro, este o antreprenoare care crede în puterea de a-ți pune amprenta asupra lumii mai ales prin lucrurile mărunte. Este pasionată de marketing și comunicare, iar brandul pe care l-a construit este în sine o poveste despre curaj, asumare și perseverență.

Alex Dona - co-fondatorul platformelor DespreVin.ro si WineDeals.ro, este un antreprenor cu multă experientă, primele experiente in aceasta zonă datând din 1996. Om de comunicare si pasionat de business, crede in branduri si in sinergii dar mai ales in abordarea client-centric.

Dan Sturza - și-a început cariera ca și analist de investiții la Fribourg Capital, ulterior a avansat ca asociat senior, iar în 2020 a devenit partener. A dezvoltat mai multe start-up-uri, ca Spherik Accelerator și a facilitat investiții în companii din tehnologie precum SEO Monitor, Planable, Upswing sau Baro. În prezent, activitatea principală a lui Dan este în cadrul Elefant.ro, având funcția de vice președinte pentru dezvoltarea afacerilor, fiind responsabil de implementarea proiectului de marketplace, care este unul transformational pentru întreaga companie.

Ciprian Cazacu - a coordonat echipe de specialiști IT, în căutarea celor mai bune soluții în telecomunicații și banking. Are experiență în a optimiza și upgrada procesele existente și aplicațiile noi pe care le-a inovat cu echipa, în decursul timpului. Cu o experiență de 15 ani în IT și cu o mentalitate orientată către business si client, a CO-fondat easySalespentru a ajuta comercianții de ecommerce să-și crească vânzările și să-și automatizeze afacerile.

Agendă

18.30 - sosirea participanților, vin, finger food, networking

19:00 - discursurile despre eșec + Q&A după fiecare discurs

20.30 - networking, distracție, vin, finger food

Poți să-ți rezervi locul la eveniment de aici.