InnovX VC Bootcamp este un program educațional intens, care integrează și o parte de consultanță, pentru a înțelege toate uneltele de care e nevoie pentru a deschide un fond de venture capital, adică un fond de venture capital corporativ.

Top 3 VC după votul juriului:

1. Future Now – Gold Prize

Future Now este un fond de capital de risc de 30 de milioane de euro pentru a investi în startup-uri din Uniunea Europeană, companii axate pe misiune, cu un set clar definit de valori, evaluate până la 10 milioane de euro.

2. EVA – Silver Prize

E.V.A Capital lansează un fond de seed de 50 de milioane de euro, orientat spre investiții în companii în care știința are un impact pozitiv în creșterea umanității, inclusiv în sinergie cu IA.

3. Netopia Ventures – Platinum Prize

NETOPIA VENTURES lansează un fond de risc în faza inițială de 15 milioane EUR, concentrat pe modele de afaceri bazate pe tehnologie din România și alte țări din CEE, care urmăresc să stimuleze economia platformei digitale.

Fondurile din Top 3 vor încheia un parteneriat pentru programe de accelerare asociate cu VC.

Alte premii speciale acordate la Investors Alliance Demo Day:

 • OPX - premiu acordat de CEFS

  Fondul OPX VC este un fond de capital de investiții de 25 de milioane de euro pentru investiții în startup-uri bazate pe tehnologie din CEE, în jurul unei echipe cu palmares în investiții, operațiuni și management tehnologic.

 • Energy Capital - premiu acordat de Erste Private Banking
  Energy Capital - premiu acordat de AmCham Romania
  Energy Capital - premiu acordat de Catalyst Romania

  Energy Capital este un fond de capital de risc de 30 de milioane de euro, cu fonduri destinate sectorului energetic din CEE, cu un istoric care include finanțarea proiectelor energetice în România de peste 300 de milioane de euro.

 • Netopia Ventures - special award acordat de DLA Piper

 • Dicor Invest - premiu acordat de Elevator Ventures
  Dicor Invest - premiu acordat de ROCAX

  Dicor Holding lansează un fond corporativ de 5 milioane de euro pentru a sprijini startup-urile românești din stadiul de pre seed/ seed, în principal din Agribusiness & Agritech.

 • Netopia Ventures - premiu acordat de Impact Ventures
 • Future Now - premiu acordat de Founders Bridge

câștigători demoday vc innovx_compressed by start-up.ro on Scribd