“Concentrează-te pe o viziune, setează-ți un obiectiv ambițios și nu te teme de eșecuri. Teama de eșec afectează pe toată lumea și, de multe ori, îi oprește pe oameni din procesul de creștere. Noi am decis să luăm atitudine și să încercăm să reducem frica de eșec. Într-o serie de evenimente și conferințe unice, oameni de succes, cu povești de viață interesante, vorbesc deschis despre eșecurile și realizările lor, oameni care au căzut, dar care au avut curajul să se ridice, să încerce din nou și, în final, să reușească”, spune Cătălin Meșter, fondatorul I Love Failure.

Cine sunt speakerii?

Oameni care au impresionat cu performanța și povestea lor de viață vor surprinde publicul cu eșecurile lor. Participanții vor învăța cum să cadă, să se ridice, să încerce din nou, să se reinventeze și să reușească din nou, de la:

  • Ana Maria Brânză - una dintre cele mari scrimere din întreaga lume;
  • Zaiafet - unul dintre cei mai populari vloggeri din România, cu aproape 800.000 de abonați pe YouTube;
  • Ovidiu Tuduruță - fondatorul Beesers, prima aplicație din România care îți aduce acasă serviciile medicale;
  • Victor Canache - cascador, actor și regizor ("Capra cu Trei Iezi");
  • Corina Băcanu - copywriter de top în România, una dintre cele mai de impact voci în social media.

Totul se va desfășura într-o atmosferă amuzantă și relaxantă, creată de moderatorul nostru, Bogdan Drăcea, unul dintre cei mai buni stand-uperi din România.

Evenimentul va avea loc miercuri, 31 august, de la ora 18:30 la Mercato Kultur (Gheorghe Demetriade 6), București. Biletele sunt disponibile pe Eventbook.

Despre seria aceasta de evenimente am aflat pe larg de la Cătălin Meșter, fondatorul I Love Failure.

I Love Failure este un startup cu misiunea interesantă de a reduce frica de eșec în lume prin evenimente unice, unde speakerii urcă pe scenă și povestesc despre eșecurile lor pentru a-i încuraja pe ceilalți să-și învingă fricile.

“Own your story” este crezul pe care îl promovează I Love Failure, întrucât tânăra echipă consideră că inovația pornește cu oamenii care au curajul să riște, să eșueze și să încerce din nou, asumându-și propria poveste.

Misiunea lor este răspândită în prezent în 6 orașe, prin intermediul a peste 230 de povești despre eșec, ascultate de mai bine de 2500 de participanți.