I Love Failure - Tech Edition este locul unde participanții pot asculta povești despre eșec, ca parte din acțiunile cu impact pozitiv în construirea succesului profesional. La ediția dedicată scenei tech, I Love Failure îi va aduce pe scenă pe următorii:

  • Ciprian Borodescu - Head of Algolia (AI R&D), o platformă de search and discovery platform cu peste 12.000 de clienți și 500.000 de developeri. Ciprian are peste 15 ani de experiență în antreprenoriat. A fondat 3 startup-uri, cel mai recent dintre ele fiind MorphL, startup care folosește inteligența artificială pentru date mai bune în ecommerce, parte a cohortei Techstars Montreal 2019, pe care l-a vândut în 2021 către Algolia. Ciprian jonglează cu domeniile tech și business, este pasionat de antreprenoriat, AI și filozofie și este gazda podcast-ului ”Get Your AI On!”, unde oameni de data science și product leaders povestesc cum se folosesc inteligent de date ca să rezolve probleme.
  • Cristian Dascalu - IT Freelancing Expert, antreprenor și creator de conținut. De profesie inginer de software, Cristian a decis să refuze ofertele de la Google și Facebook și a revenit în România pentru a încerca să contribuie la schimbarea în societate. Este cofondatorul unui business care a ajuns la venituri anuale de peste 1 milion de euro, în misiunea de a-i ajuta pe profesioniștii IT din țară să ajungă la salarii de peste 10.000 de euro lunar. Cristian se implică activ în educație și creează conținut educațional care adună milioane de vizualizări. Pe lângă realizările profesionale, Cristian este pasionat de hiking și muzică, pentru cea din urmă creând un proiect care oferă românilor din toată țara spectacole de chitară.
  • Andrei Manea - antreprenor tech și cofondator CloudHero, o firmă lider în consultanța în cloud. Andrei a devenit un consultant de încredere pentru business-uri de toate dimensiunile în misiunea de a optimiza operațiunile digitale din companii, aducând expertiza lui în domeniul complex al cloud-ului. Viziune strategică și orientarea spre rezolvarea problemelor sunt calitățile pe care se bazează ca să identifice soluții prin care să aducă inovare și creștere în business.
  • Bogdan Lucaciu - CTO Adore Me. Bogdan a fost antreprenor pentru toată viața lui adultă: consultanță software, open source și apoi construirea unei companii de fashion tech. În prezent, conduce 12 echipe de ingineri în București și se dedică creșterii culturii organizaționale, a dezvoltării de comunități, echipe, lideri și oameni. Din poziția de lider, Bogdan încearcă să fie cât mai vulnerabil și mai deschis despre propriile eșecuri, astfel încât să creeze un spațiu în care și ceilalți să se simță în siguranță să vorbească pe subiect.
  • Ioana Alexandra Frîncu - Technology Advisor. Ioana este expertă în blockchain și tehnologie, cu specializarea în Software Product Management și Tech Strategy. Dezvoltă produse de crypto și blockchain de mai bine de 6 ani și a fondat primul studio de dezvoltare blockchain din România. Printre rezultatele profesionale ale Ioanei se numără și construirea primului schimb de crypto din Singapore și Gibraltar Blockchain Exchange. De curând, Ioana s-a dedicat software-ului bancar și consultanței de VCs pentru oportunitățile de investiții în startup-uri early stage.
  • Meșter Cătălin - fondator I Love Failure & cofondator Voxa. Antreprenor în serie, community builder și mentor în business cu peste 20 de ani experiență, Cătălin a cofondat și a creat de la zero Voxa, principala platformă de streaming de e-books, evaluată acum la 7,5 milioane de euro. Cătălin este și fondatorul I Love Failure, o companie de organizări evenimente prin care și-a propus să reducă frica oamenilor față de eșec.

Evenimentul are loc pe 23 mai, la Apollo 111, iar biletele pot fi cumpărate de aici.