Dacă îți place să conduci și ai niște timp liber, ai putea să te înscrii ca șofer pe platformele Taxify și Uber, prezente și în țara noastră. Dacă ești specialist în web ori mobile development, design, marketing, îți place să scrii, să testezi produse și să le scrii review-uri, ar fi o ocazie bună ca să devii freelancer pentru a-ți suplimenta veniturile.

Însă dacă nu ești prea sigur cum poți să câștigi bani din freelancing, vrei să înveți să faci venituri suplimentare în online sau să-ți transformi hobby-urile în afaceri mici, am găsit un pachet de cursuri care te ajută să înveți cum să pornești un proiect de freelancing pentru a strânge niște bani în plus.

Ultimate Side Hustle Bundle, așa cum este denumit acest pachet de cursuri, costă în mod normal 1.829 de dolari, însă pentru câteva zile îl puteți achiziționa la prețul de 49 de dolari.

În acest pachet sunt incluse 9 cursuri precum Amazon FBA – un ghid pas cu pas care vă poate ajuta să vă lansați propriul produs, cum să vindeți pe Amazon, secrete YouTube pentru a câștiga venituri extra, sau cum să vă lansați cariera de freelancer.

Cursurile din acest pachet vă pot oferi toate informațiile necesare pentru a alege produsele potrivite, pentru a vă optimiza listarea pe marketplace-uri, ori pentru a crea produse virale, scopul final fiind câștigarea unor venituri suplimentare.