Gear Sport: Un ceas inteligent nou

Smartwatch-ul Gear Sport este dotat cu funcții precum sistemul GPS, aplicaţii de monitorizare a vitezei de mers şi de urmărire a nutriţiei pentru oamenii care au un stil de viaţă activ şi sunt mereu în formă.

Gear Sport poate controla dispozitivele Samsung cu funcție IoT și se poate comporta ca o telecomandă pentru prezentări PowerPoint sau pentru Gear VR.

Samsung a mai lansat şi Gear Fit2 Pro – o brăţară de fitness cu funcție GPS. Dispune de un ecran curbat Super AMOLED de 1,5” şi este capabilă să monitorizeze diverse activităţi – fie pe uscat sau în bazin. Pentru noile caracteristici care monitorizează înotul, Samsung a format un parteneriat cu expertul în echipament de înot Speedo pentru a crea Speedo On, prima aplicaţie Speedo care monitorizează cu acurateţe exerciţiile din bazin.

Ambele dispozitive oferă acces la aplicațiile Under Armour, inclusiv Under Armour Record, MyFitnessPal, MapMyRun și Endomondo care monitorizează planul nutrițional, orele de odihnă și activitatea fizică – aplicații ce oferă o imagine completă a stării de sănătate și a celei fizice. Căștile wireless Gear IconX (2018) completează linia de dispozitive purtabile lansate de Samsung la IFA 2017.

În parteneriat cu Spotify, Samsung le oferă utilizatorilor acces la muzică şi atunci când aceştia sunt deconectaţi sau şi-au lăsat dispozitivele acasă.

Samsung The Frame de 43 de inci

În avanpremiera evenimentul, Samsung a anunțat un nou model al televizorului Samsung The Frame, care se confundă cu un tablou de pe peretele tău. Televizorul poate fi pus în spatele unei rame. Samsung a anunțat televizorul de 43 de inci, care poate fi util celor cu apartamente mai mici. Pe lângă televizorul în sine, televizorul are diferite lucrări de artă, fotografii și picturi pe care să le pui, practic, drept un wallpaper.

Așadar, The Frame, pe lângă faptul că e televizor, e și o ramă foto foarte mare.

Monitor de gaming

Samsung a lansat un monitor de gaming cu o propoprție de 32:9 și are un lag de o milisecundă și un refresh rate de 144 Hz. Practic, Samsung intră în zona gaming-ului cu astfel de monitor.

Need for Speed Payback și Star Wars Battlefront II vor fi optimizate pentru acest monitor odată ce vor fi lansate, în toamnă.

De asemenea, cu ajutorul aplicației Steam Link pentru Samsung, poți să faci streaming de pe calculator pe televizor în 4K.

Samsung a prezentat totodată cel mai mare monitor QLED – CHG90, cu diagonala de 49 de inci și unghi de vizionare de 178 de grade. Monitorul CHG90 oferă o experiență captivantă în timpul jocurilor video, extinzând capabilitățile de vizionare fără a compromite timpul de răspuns.

Mașină de spălat nouă

Samsung a lansat și o mașină de spălat care este mult mai rapidă decât modelele de dinainte, care poate salva până la 65 de minute pe spălat.

Această tehnologie înjumătăţeşte durata spălării şi reduce consumul de energie cu 20%.

Cuva Q-Drum este formată dintr-o cuvă principală şi un disc în partea din spate, care se roteşte independent.

Mașina de spălat este conectată la o aplicație mobilă și poți alege programul direct din telefon. Poți porni mașina de spălat de la distanță, ca să poți să o pornești și să termine de spălat când ai ajuns acasă. În plus, mașina de spălat cântărește automat rufele și pune cantitatea de detergent necesară, cu ajutorul senzorilor.

Aspirator cu putere uriașă

În aceeaşi tematică a designului, Samsung a mai prezentat aspiratorul POWERstick PRO. Dispune de cea mai bună putere de aspirare din industrie, de 150 waţi şi o durată a bateriei de 40 de minute – de două ori mai mare decât bateriile tradiţionale – cu durata de viaţă de 5 ani. Mânerul flexibil este de asemenea îmbunătăţit şi se poate îndoi până la 50 de grade, pentru a curăţa fără efort zone greu accesibile.