IFA sau Internationale Funkausstellung, este cel mai mare eveniment de tehnologie din Europa și va avea loc la Berlin, în luna septembrie. MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. Aceasta distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips. Iată ce aduce Philips la IFA 2018:

Ecran fără ramă, subțire, curbat

Un design fără rame pe 4 laturi reprezintă o caracteristică cheie întâlnită la unele dintre cele mai noi monitoare Philips, fiind potrivite pentru o configurație cu mai multe display-uri. Aceste monitoare au o grosime de 6,1 mm, iar modelele curbate oferă o experiență captivantă în utilizarea monitorului, acasă sau la serviciu.

Potrivit pentru gamerii pe consolă

La IFA 2018, Philips aduce și monitorul de 43 de inci cu ecran 4K HDR 1000, conceput special pentru gamerii pe consolă. Vizitatorii vor avea ocazia să admire acest model într-o zonă dedicată gaming-ului din cadrul standului Philips. Cu un VA elegant de mari dimensiuni și rezoluție CrystalClear 4K (UHD), monitorul Momentum oferă jucătorilor pe consolă o calitate foarte bună a imaginii, timp de răspuns rapid și low input lag pentru a asigura o experiență fără efecte de stutter sau tearing.

Monitoare ultra-wide

Noua gamă de monitoare Philips conține mai multe modele ultra-wide 32:9 / 32:10. Modelele care vor fi prezentate la IFA 2018 vor avea dimensiuni cuprinse între 43,4 și 49 de inci și vor fi echipate cu webcam-uri Hello. Un monitor de asemenea dimensiuni facilitează multi-task-ingul, oferind mai multă informație pe ecran, în timp ce elimină distragerea atenției de la bara centrală care ajută la înclinarea ecranului. Aceste noi monitoare vor satisface nevoia unor configurații alcătuite din mai multe monitoare în instituțiile financiare, sălile de tranzacții sau alte sectoare B2B.

Touch screen și stație de andocare USB

Tehnologia touch-screen este prezentă pe o parte din monitoarele Philips lansate în acest an. Monitoarele Touch B2B folosesc tehnologia Projected-Capacitive (P-Cap) și suportă până la 10 puncte în plus față de protecția avansată IP54 împotriva contactului cu apa și praful. Aceste monitoare pot fi ușor înclinate pentru a oferi utilizatorilor libertatea de a alege unghiul potrivit pentru confort. Aceste monitoare profesionale vor fi reprezentate la IFA de modele cu dimensiuni de 17 și 21,5 inci.

Alte monitoare profesionale Philips care vor fi prezentate la Berlin, cu dimensiuni ale ecranelor între 31,5 și 34 de inci, cu rezoluții 5K, răspund nevoilor actuale ale mediilor de lucru flexibile. Sunt dotate cu port USB Type-C și oferă o funcționalitate completă de andocare și conectivitate optimizată. Conectorul subțire, bidirecțional, reversibil, USB Type-C oferă o conectare ușoară cu un singur cablu, ceea ce le permite utilizatorilor să transfere date în siguranță la cele mai rapide viteze disponibile, cuplarea și încărcarea monitoarelor la telefoane și notebook-uri și conectarea simplă și rapidă a acestora la periferice.