Acer Swift 5 cu ecran de 14 inci este cunoscut ca fiind cel mai ușor din clasa sa, cu un șasiu realizat dintr-o combinație între aliaje magneziu-lithium și magneziu-aluminiu. Cea mai recentă versiune cântărește doar 990 grame cu opțiunea grafică NVIDIA GeForce MX250 sau chiar mai puțin cu grafica actualizată Intel Iris Pro, și o grosime de doar 14.95 mm. Ecranul are o ramă îngustă pe trei laturi și un raport ecran-șasiu de 86,4%.

Cu un procesor Intel Core până la i7-1065G7 din generația 10 și un spațiu maxim de stocare de 512GB pe un SSD PCIe Gen 3x4, utilizatorii obțin performanțe puternice și o calitate excelentă a culorilor pe ecranul tactil IPS Full HD de 14 inci. Swift 5 are un conector USB 3.1 tip C cu funcție completă care acceptă Thunderbolt™ 3, dual-band Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) și suportă Windows Hello printr-un cititor de amprentă integrat.

Proiectat pentru profesioniști în mișcare, Swift 5 este un laptop ușor și puternic, cu o durată de viață a bateriei de până la 12,5 ore pentru productivitate zilnică. Swift 5 suportă încărcarea rapidă, oferind până la 4,5 ore de utilizare cu o singură încărcare de 30 de minute.

Puteți urmări aici un video realizat cu laptopul la standul Acer.

Acer Swift 3, un portabil elegant și puternic

Notebook-ul elegant și ușor Acer Swift 3 are un ecran IPS Full HD de 14 inci, este disponibil în culori steel gray și millennial pink și cântărește doar 1,19 kg. Swift 3 încorporează multă putere în șasiul său subțire de 15,95 mm cu un procesor Intel Core i7-1065G7 din generația 10, grafică Intel Iris Plus și, opțional, NVIDIA GeForce MX250, pentru ca totul să funcționeze la viteza optimă.

Acesta include, de asemenea, până la 512GB spațiu de stocare pe un SSD PCIe Gen 3x4, 16GB LPDDR4X RAM, Thunderbolt 3 și dual-band Intel Wi-Fi 6, pentru o experiență wireless mai fluidă și mai plăcută, ceea ce îl face un laptop ultra-portabil, supraîncărcat pentru lucru și joacă. Furnizează până la 12,5 ore de viață a bateriei și oferă funcții de încărcare rapidă: o încărcare de 30 de minute poate oferi 4 ore de funcționare în condiții de redare video.

Potrivit atât pentru muncă, cât și pentru jocuri, Swift 3 aduce la viață imagini și videoclipuri prin utilizarea unor rame subțiri de 4,37 mm și un raport ecran-șasiu de 84%. Pentru o îmbunătățire suplimentară a culorilor, Swift 3 include și Acer Color Intelligence™ și Acer ExaColor Technology pentru imagini vii, îmbunătățite

Seria Acer Aspire C, dispozitivul all-in-one potrivit pentru întreaga familie

Cu un design elegant și care economisește spațiu, dispozitivele all-in-one ultra-subțiri Acer Aspire C de 6,8 mm1 oferă un aspect elegant și o mulțime de caracteristici practice, atât pentru studenți cât și pentru întreaga familie. Produsele sunt disponibile cu opțiuni de ecran IPS Full HD de 27 inci, 24 inci și 22 inci, toate alimentate de procesoare Intel Core generația 10 și grafică discretă opțională NVIDIA MX130. Cu un spațiu de stocare amplu de până la 1TB prin intermediul unui SSD1 M.2 NVMe și până la 2TB pe un HDD de 2,5 inci, plus 32GB memorie DDR4-2666, seria Aspire C este ideală pentru multipli utilizatori, cu o gamă largă de nevoi.

Confidențialitatea este protejată prin opțiunea de a închide obturatorul camerei web1 atunci când aceasta nu este utilizată și un port de ieșire HDMI oferă opțiunea pentru un al doilea ecran. Există patru porturi USB 3.1 Gen 11 pentru conectarea perifericelor, oferind flexibilitate pentru a răspunde nevoilor și cerințelor specifice, cum ar fi tipărirea, jocurile și utilizarea unui mouse sau tastatură pentru scrierea unor documente mai complexe. Atât ochii tineri, cât și cei obosiți sunt protejați cu Acer Vision Care, o serie de tehnologii precum Acer Bluelight Shield care reduce expunerea la lumină albastră, pentru un plus de confort.

Prețuri și disponibilitate

  • Acer Swift 3 va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 599 euro.
  • Acer Swift 5 va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 899 euro.
  • Seria Acer Aspire C va fi disponibilă în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând de la 649 euro.