Serviciile de închirieri auto sau “rent a car”, s-au dezvoltat din ce în ce mai mult pe măsură ce economia a crescut, fiind utilizate în special de companii pentru a își trimite angajații în diverse călătorii în interes de serviciu. Însă, aceste servicii de închirieri mașini, pot fi utilizate de toate categoriile de persoane, oferind o mulțime de avantaje.

1. Posibilități foarte variate de alegere

Ca un real avantaj considerabil, putem numi o mare varietate de tipuri de autoturisme sau autoutilitare pe care agențiile de închiriere le oferă clienților. Practic dumneavoastră că și client, sunteți liber să alegeți mașina exactă pe care o doriți pentru perioadă de închiriere. Tipurile de mașini pot varia la fel de mult ca și ocaziile și motivele pentru închiriere. De la autoturisme mici, economice și compacte, ideale pentru oraș, până la unele dintre cele mai mari SUV-uri și modele de mașini de lux pentru călătorii ce implică un drum lung, puteți închiria orice autovehicul dorit. De asemenea, puteți alege autoturismele și în funcție de nivelul de dotări pe care îl are precum și în funcție de transmisie care poate fi manuală sau automată. În prezent, majoritatea șoferilor se simt confortabil cu transmisia automată, dar dacă preferați manual, veți obține mașina adecvată. Alegerea depinde doar de nevoile pe care le aveți

2. Dacă veți închiria o mașină, veți uita complet de responsabilitatea taxelor și a valabilității actelor.

Nimănui nu îi place în adevăratul sens al cuvântului, faptul că trebuie să stea cu grija taxelor, a actelor și a întreținerii autoturismului. Se pierde destul de mult timp și să nu mai vorbim de plata unei alte persoane pentru că a făcut toată munca respectivă. Pe de altă parte, toată lumea înțelege că este unul dintre lucrurile importante de făcut înainte de a conduce. Fără a menține autoturismul într-o stare bună de funcționare, categoric nu puteți pleca la drum, deoarece în funcție de gravitatea problemelor pe care mașină le poate avea, puteți reprezenta un adevărat pericol pentru siguranță traficului rutier. În plus, trebuie dus grija ITP-ului, a asigurărilor, a rovinietei și așa mai departe. Marele avantaj al închirierii de mașini consta în faptul că firma se vă ocupa de tot ceea ce tine de întreținere și valailitatea actelor. Deci, un client nu trebuie să-și facă griji. Acesta doar se va prezenta la firma de închirieri auto, va semna un contract și poate pleca în călătorie.

3.Inchiriera unei mașini este perfectă și pentru o ocazie specială.

Dacă trebuie să vă duceți toate rudele, copiii și prietenii lor într-o excursie ori la un eventiment special precum o nunta, un botez și așa mai departe, nu există o modalitate mai bună decât să rezervați un autovehicul ce face parte din clasa monovolumelor. Există o mulțime de mărci și modele auto care dispun de 7 sau chiar 9 locuri, astfel că, această opțiune poate să reprezinte cea mai bună idee pentru nevoile dumneavoastră.

4. Există servicii de rent a car care livrează mașină la adresa solicitată

Această posibilitate este existentă în ceea ce privește mai toate firmele și companiile care se ocupă cu închirierea mașinilor. Firma poate trimite mașină cu șofer fie acasă, fie la aeroport, având de asemenea posibilitatea de a închiria un autoturism chiar și cu șofer. Acest serviciu este perfect în special pentru acele persoane care nu poseda un permis de conducere valabil. Dumneavoastră practic veți sta relaxați și în cel mai scurt timp, veți ajunge la destinația dorită.

5. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eventualele defecțiuni

În perioada contractului dumneavoastră, pot apărea diferite probleme neprevăzute. În cazul în care mașina se defectează, agenția de închiriere vă va oferii tot sprijinul necesar, cu instrucțiuni cu privire la cine să sunați sau ce să faceți mai întâi astfel încât să vă puteți continua călătoria. Și în cazul în care vehiculul nu poate fi reparat în timp scurt, compania vă pregăti o altă mașină fără taxe suplimentare. Deci, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. O astfel de situație, o defecțiune neprevăzută, poate apărea oricând, chiar și la cele mai noi și întreținute autoturisme. Există multe exemple de modele de mașini noi nouțe ce au avut defecțiuni de fabrică, ceea ce înseamnă că nu poate fi neapărat vina firmei respective de închirieri auto.

Acestea sunt numai câteva avantaje pe care serviciile de închirieri auto vi le pot oferii. De asemenea, propunerea noastră pentru o firmă de rent a car, în cazul în care sunteți în căutarea unor astfel de servicii, este reprezentată de cei de la Premierrentacar.ro.

Premierrentacar.ro este o companie de închirieri auto în București și Otopeni ce dispune de o flotă de mașini extrem de bine întreținută, care de asemenea oferă și servicii foarte avantajoase. Tarifele nu sunt deloc mari iar dacă veți opta pentru o perioadă mai mare de timp, pe principiul “cumperi mai mult, plătești mai puțin”, avei posibilitatea de a primi o reducere importantă în comparație cu un tarif normal pe zi.

Noi nu vă spunem prea multe, astfel că vă invitam pe dumneavoastră să accesați și să descoperiți site-ul celor de la Premierrentacar.ro, site unde vă sunt puse la dispoziție toate informațiile necesare, autoturismele și cu detalii despre fiecare în parte, prețuri, date de contact și așa mai departe.