Timp de trei zile, între 29 septembrie și 1 octombrie, speakeri internaționali din companii, fonduri de venture capital sau startupuri vor împărtăși publicului din experiențele lor și vor dezvălui strategii de succes în afaceri.

Pe lista invitaților din acest an la IT Arena se află marvin Liao (500 Startups), Sandy Diao (Indiegogo), Rachel Sibley (Leap Motion), Dmitry Alexeenko (Airbnb). Găsiți lista completă a speakerilor pe site-ul dedicat evenimentului.

În plus, IT Arena va avea și o competiție dedicată startup-urilor, în care 100 de startup-uri din Ucraina și din afara granițelor vor avea pitch-uri în fața juriului (dacă aveți un business care nu este mai ”bătrân” de doi ani și nu ați strâns peste 100.000 de dolari în această perioadă vă mai puteți înscrie în cadrul competiției până pe data de 20 septembrie).

Și în acest an, a doua zi a IT Arena se va încheia cu Futureland Festival, un festival de tehnologie și muzică electronică. Anul trecut, acesta a primit peste 4400 de vizitatori.

Evenimentul IT Arena este organizat în acest an de Lviv IT Cluster (o comunitate de companii și startup-uri din industria tech), ELEKS, Startup Depot, LITS și N-iX.

Noi vom fi acolo și vom urmări discursurile și cele mai interesante startup-uri din competiție. Biletele sunt încă disponibile, iar prețul lor pornește de la circa 171 de euro (opțiunea standard). Vă așteptăm alături de noi!