Cum se va desfășura? Jurnaliștii start-up.ro vor avea în față gadgeturi de la peste 20 de producători. Am început deja să contactăm producătorii de gadgeturi pentru a avea dispozitivele la timp pentru cel mai mare unboxing live. Vom avea telefoane mobile, laptopuri, mauși, becuri inteligente, dispozitive pentru casă și tot felul de alte accesorii.

Transmisiunea Infinite Review va fi pe pagina de Facebook start-up.ro de la ora 9.00 dimineața, pe 15 decembrie. Aici găsești pagina de Facebook.

În momentul de față avem 60 de gadgeturi pregătite pentru unboxing. Ne vor vizita jurnaliști de la publicații precum playtech.ro, Adevărul, Connect, Go4it.ro, iar din partea start-up.ro vor fi Octavian Palade, Florin Cașotă și Vlad Andriescu.

Vom dezbate care sunt cele mai bune gadgeturi ale anului, la ce ne folosesc ele, cum să folosești tehnologia responsabil, dar și alte subiecte de interes propuse de către audiența start-up.ro.

Transmisiunea Infinite Review va fi și pe canalul de YouTube start-up.ro pe care-l găsești aici. Abonează-te ca să primești notificările.

Ce vom avea de oferit comunității start-up.ro?

În timpul transmisiunii de 12 ore vom avea concursuri anunțate pe loc, pentru toți fanii care se uită chiar în acea clipă la transmisiunea noastră. Nu vom anunța concursurile după oră, ci trebuie să ai noroc sau să ne urmărești în tot intervalul de 12 ore.

Te înscrii în timp real pentru extrageri și vom oferi diferite premii celor care se uită. Regulamentul va fi simplu: trebuie să comentezi în timp real, dar și să dai share la transmisiunea noastră pentru a ajunge la cât mai multe persoane.

Mai multe detalii vom oferi în timpul transmisiunii pentru ca cei care urmăresc să poată câștiga premiile puse în joc. Le oferim pentru a

Am făcut și o listă de produse despre care știm în momentul de față că vor fi disponibile pentru giveaway: