Născut în Silicon Valley și prezent în peste 180 de locații de pe glob, Fonder Institute invită antreprenorii români în cohorta de primăvară a programului din București. Programul se adresează antreprenorilor aflați la început de drum, care au nevoie de mentorat, training și finanțare.

Oricine este interesat să lanseze un startup se poate adresa echipei Founder Institute din București la adresa https://fi.co/apply/bucharest. Înscrierile în program se pot face până pe 12 mai.

Totodată, Founder Institute organizează în această primăvară în București o serie de evenimente gratuite în care participanții pot învăța de la antreprenori de top, experți sau investitori cu experiență relevantă cum să construiască o companie, cum să facă un pitch și să primească investiții.

Primele două evenimente sunt:

  • Cum să pornești un startup global în București (26 martie, 18:30): RSPV
  • Absolvenți ai Founder Institute București - Showcase și Eveniment de Networking (03 aprilie, 18:30): RSPV

Din 2009 și până în prezent, Founder Institute a ajutat peste 3.500 de absolvenți să primească investiții de peste 800 milioane de dolari, să intre în acceleratoare de tip seed, să genereze tracțiunile, să recruteze, să dezvolte un produs și să treacă de la rolul de angajat la cel de antreprenor, printre multe alte beneficii pe care le oferă programul.

Am scris pe larg despre lansarea Founder Institute în România într-un interviu cu Peter Barta, unul dintre cei care au adus acest program la nivel local.