În cadrul programelor Aspire, tinerii ambițioși învață cum să devină liderii de mâine. Cei mai buni profesori de la Harvard, Stanford și Berkley vin din Statele Unite ale Americii special pentru acest proiect. Studenții de top și tinerii profesioniști din țară și din străinătate sunt invitați să aplice începând cu data de 6 Martie 2017.

Programul Aspire Academy se află anul acesta la cea de-a 7-a ediție și va avea loc în perioada 14-22 iulie, la ANA Hotels în Poiana Brașov. Copreședintele Aspire, Luca Mateescu, spune că experiență Aspire l-a schimbat: “În calitate de participant la primele ediții, pot spune că programele Aspire m-au ajutat să-mi descopăr pasiunile și să ajung unde sunt astăzi! Mulți dintre participanți au parte de o experiență cu adevărat formatoare în cadrul programelor noastre. Cursurile sunt special create pentru acei elevi, studenți și tineri profesioniști cu rezultate deosebite care au nevoie de o direcție profesională și de un imbold. Participanții sunt încurajați să lucreze și să interacționeze cu unii dintre cei mai buni profesioniști, oameni de afaceri și profesori. Studenții programelor Aspire învață despre leadership și business prin muncă în echipă pentru diverse proiecte la care nu ar avea acces în altă parte. Dacă ești un tânăr ambițios și vrei să îți valorifici capacitățile alături de un colectiv remarcabil, atunci programele Aspire sunt pentru tine.”

Participanții sunt încurajați să lucreze și să interacționeze cu unii dintre cei mai buni profesioniști, oameni de afaceri și profesori. Studenții programelor Aspire învață despre leadership și business prin muncă în echipă pentru diverse proiecte la care nu ar avea acces în altă parte

Aspire răspunde nevoii tinerilor români de îndrumare profesională la standarde superioare. Programele le oferă tuturor participanților acces la informații esențiale pentru succes în carieră într-un mod profesionist alături de lideri ai mediului de afaceri și profesori internaționali de renume.

Data limită de înscriere

După terminarea programului, participanții vor face parte din rețeaua de job-uri, oportunități și internship-uri din cadrul organizației Aspire. Multe companii de top din România și din străinătate decid să recruteze direct prin intermediul organizației. Comunitatea reunește astăzi peste 500 de elevi, studenți și profesioniști care împărtășesc constant resurse și oportunități cu toți membrii Aspire.

Proiectul a fost fondat în anul 2011 de către un grup de absolvenți români de la universități de top din Statele Unite și Europa, precum: Harvard, Wharton, Princeton, IE și Georgetown. Misiunea lor a fost și este să le ofere tinerilor români acces la educația din Occident de care ei au avut parte.

Viziunea noastră este să creăm o rețea internațională de tineri lideri de success, din Europa și alte continente.

Procesul de selecție este unul foarte riguros, așa că numai cei mai buni ajung să facă parte din comunitatea Aspire. “Viziunea noastră este să creăm o rețea internațională de tineri lideri de success, din Europa și alte continente.”, a declarat Luca Mateescu.

Elevii, studenții și tinerii profesioniști sunt invitați să își trimită aplicația pană la data de 3 Aprilie la adresa www.aspireacademy.ro .