Launchpad se adresează startup-urilor mature din domeniul tehnologiei, care au dezvoltat și lansat deja un produs și vor să se extindă la nivel global.

Acceleratorul celor de la Google este un program de mentorat de 6 luni, cu scopul susținerii creșterii acestora. Programul demarează cu două săptămâni de pregătire la San Francisco, unde startup-urile selectate vor avea parte de traininguri intensive cu ingineri și manageri de produs din peste 20 de echipe Google, precum și întâlniri cu experți din toată lumea.

În cele 6 luni, participantii vor primi suport din partea Google (în valoare de 50.000 de dolari), produse Google, sprijin pe zona de PR și vor colabora cu echipa Google din țara lor de origine.

Țara noastră a intrat alături de Estonia, Ucraina, Belarus și Rusia în rândul noilor țări europene incluse în program.

Formularul de înscriere pentru Launchpad Accelerator se găsește aici. Pe site-ul acceleratorului găsiți câteva exemple de startup-uri care fac parte în acest moment din cohorta acceleratorului, precum și foști alumni.

Înscrierile se vor închide pe 2 octombrie, iar startup-urile selectate în carul programului vor merge la San Francisco la finalul anului.