În afară de lansarea platformei video IGTV, unde creatorii de conținut video pot urca video-uri chiar și cu durata de o oră, Instagram a anunțat faptul că permite apelurile video. Acest nou feature al Instagram permite apeluri video de grup, cu până la 4 prieteni. Asta ca să nu te simți stingher.

Potrivit TechCrunch, într-un apel video, prietenii se pot alătura pe parcurs, însă există și posibilitatea de a-i ingnora pe cei care doresc să participe la apel dacă nu dorești să mai adaugi alte persoane la conversație. Totodată, chiar dacă ești într-un apel video cu prietenii de pe Insta, vei putea urmări, în continuare, postările de pe platformă. Posibilitatea de a iniția un apel video este deschisă pentru orice persoană și poți apela orice utilizator care poate primi mesaje. Excepție vor face persoanele care te-au blocat pe platformă.

În Statele Unite, utilizatorii Instagram au început să petreacă în aplicație, în medie, 55 de minute/zi (în luna septembrie a anului trecut, media era de 29 de minute/zi). Evident, cu cât petrec mai mult timp pe Instagram, utilizatorii pot fi atrași mult mai ușor de reclame, și astfel, pot cheltui mai mulți bani în favoarea subsidiarei Facebook.

Foto: techcrunch.com