Acesta se află la a zecea ediție și are disponibile 27 de poziții. Studenții vor putea alege din 40 de proiecte de Security & Access, Virtualization / Cloud, Artificial Intelligence, New market segments / NPI sau rețele 5G. Pe lângă stagiul de internship, studenții pot opta și pentru școlile de vară cu durata de două luni, organizate de companie în domeniile securității sau FPGA.

Mai multe informații vor fi prezentate și în cadrul unei întâlniri speciale a echipei Ixia cu studenții de la Universitatea Politehnica București. Ixia Day @ Automatică va avea loc pe 17 aprilie 2018, ora 18:00, în cadrul facultății de Automatică și Calculatoare, studenții putând sta de vorbă direct cu inginerii din companie cu care vor fi colegi în cadrul internshipului.

Programul Network your knowledge @Ixia 2018 se va desfășura în perioada 18 iunie – 18 septembrie, studenții interesați de acest program putându-se înscrie pentru selecție pe website sau pe platforma facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației până la data de 6 aprilie 2017.