Verifone România, o companie ce oferă soluții complete de plată și comerț la nivel global, va oferi un număr de 8 poziții de internship pentru tinerii care doresc să înceapă o carieră în domeniul IT în cadrul Târgului IT &C organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare în perioada 12-13 martie.

Cele 8 roluri vor fi repartizate în departamentele Engineering, Product și Sales și cer abilități de a învăța rapid noi tehnologii, atitudine proactivă, curiozitate și capacitatea de a rezolva probleme.

Ajuns la cea de-a XV-a ediție, evenimentul va avea loc în perioada 12-13 martie la Palatul Parlamentului, în intervalul orar 10.00 – 17.00.

Tinerii care sunt interesați de domeniul plăților electronice și apoi de o carieră în această industrie vor putea afla mai multe informații la standul Verifone din cadrul târgului. Specialiștii companiei prezenți la eveniment vor răspunde întrebărilor, vor da detalii despre prezența Verifone la nivel global, despre cultura organizațională, precum și despre cele 8 internship-uri disponibile.

Rolurile pe care Verifone le are deschise anul acesta vizează zona de expertiză IT, testare și dezvoltare (front-end), precum și partea de analiză web, dar și vânzare de produse software. Toate aceste job-uri presupun o pregătire tehnică, dar și pasiune față de domeniul IT.

”Cultura Verifone se bazează foarte mult pe identificarea, creșterea și dezvoltarea talentelor, astfel încât oferirea de internship-uri tinerilor aflați la început de drum este un pas firesc și o tradiție în compania noastră”, a completat Cristina Trifu, Senior Talent Acquisition în cadrul Verifone România.

“Centrul R&D din București este prioritar pentru noi și ne dorim să aducem acolo cei mai talentați studenți. Aici se pot iniția într-un domeniu extrem de complex și de interesant – cel al plăților electronice. În portofoliul global al companiei noastre se găsesc soluții de plată variate, de la clasicele terminale de plată (POS-uri), până la kiosk-uri de comandă din rețelele fast-food, tablete sau display-uri în taxiuri sau softuri specializate pentru plată”, a mai adăugat Cristina Trifu.