Cori Grămescu a început prima sa afacere în 2004 ca managing partner într-o firmă care distribuia suplimente nutritive pentru sportivi. În 2006 a deschis un studio de group fitness în centrul Bucureștiului și, din 2008, deține și conduce LadyFIT-first gym for delicate women, o afacere de nișă care strânge 650 de cliente pe lună. În 2013 a deschis un cabinet de coaching de lifestyle și nutriție, dar și o afacere în zona de comunicare și pr. Astăzi dezvoltă o platformă online pentru diete personalizate și antrenament online.

A făcut MBA-ul la Maastricht School of Management, un modul executive la INSEAD - Advanced Valuation cu Kevin Kaiser și are o formare în coaching făcută la Metasysteme Coaching, sub îndrumarea lui Alain Cardon. A fost timp de 12 ani antrenor de sport și este urmărită zilnic de peste 200.000 de oameni pe social media.

Dacă vrei să înveți de la Cori Grămescu la Startup Your Life, comandă aici biletul tău.

Cori Grămescu la Startup Your Life

La tabăra de antreprenoriat Startup Your Life (5 - 7 octombrie, Hotel Royal din Poiana Brașov), susținută de FAN Courier și realizată cu sprijinul Banca Transilvania, Cori Grămescu va vorbi despre self management pentru binele afacerii tale.

Începerea unei afaceri este o perioadă intensă și solicitantă atât intelectual, cât mai ales emoțional. După ce ți-ai făcut documentarea, pregătirea legală și financiară, ai obținut finanțarea și ai pornit afacerea, pasul pentru care adeseori nu te pregătește nimeni este poziționarea emoțională în acest proces.

Începutul unui proiect antreprenorial înseamnă mult stress, o relație obositoare cu incertitudinea și adeseori te pune în contact cu zone nesondate ale personalității tale și a celorlalți.

Care e diferența dintre leadership și o modalitate de conducere orientate spre control? Ca antreprenor la început de drum, simți că nimeni nu știe mai bine decât tine ce vrei să faci, dar cât de departe ar trebui să mergi cu această abordare? Cum înveți să lucrezi în echipă și ce înseamnă, de fapt, asta, dincolo de împărțirea pe departamente? Cum îți aperi colegii de ideile tale preconcepute și cum acomodezi procesul de schimbare în viața ta? Ce înseamnă leadership al valorilor și o cultură organizațională sănătoasă?

Antreprenoriatul este un vehicul excelent pentru schimbare, dezvoltare personală și învățare, iar în workshop-ul “Self management pentru binele afacerii tale” vom arunca o privire înspre realitatea emoțională din spatele poziției de antreprenor și vom învăța unele modalități prin care începem să fim mai eficienți în relațiile cu echipa și clienții prin exerciții și tehnici de coaching.

Alături de Cori Grămescu, avem o serie de traineri de excepție pentru ca participanții să învețe lucruri importante în tabăra legate de prezentare în fața partenerilor de afaceri, promovare în mediul digital prin online marketing și SEO, detalii juridice, fonduri europene, finanțări bancare și management logistic. Alătură-te taberei. Biletele sunt disponibile aici!