Antreprenorii aflați în primii ani de activitate și care doresc să își dezvolte startup-urile, pot aplica până pe data de 24 februarie la Upgrader Academy. Ajunsă la ediția cu numărul trei, academia este un program de o lună, timp în care participanții lucrează la scalarea business-urilor lor alături de o echipă de antreprenori cunoscuți în mediul local de afaceri.

upgrader academy antreprenor startup

Printre aceștia se numără Bogdan Tudor (Class It), Dan Ștefan (Autonom Rent A Car), Mihai Pătrașcu (Evomag), Mircea Căpățînă (Smart Bill), Laurențiu Dumitrescu (Digital Star), Al Kamara (Wave Division).

Proiectul acoperă o serie de nevoi specifice startup-urilor, ca de exemplu crearea unui plan coerent de business, nevoia de feedback și sprijin de la persoane cu experiență în antreprenoriat, aflarea de informații concrete despre cum pot avansa și conectarea la o comunitate de antreprenori

Etapele academiei

Academia se va desfășura în perioada 27 februarie - 4 aprilie, timp în care participanții vor lua parte la o serie de workshop-uri de grup, dar și la discutii personale cu antreprenori consacrați și coach de business, în care vor trata problemele lor punctuale. După stabilirea unui business plan, participanții își vor prezenta planurile în evenimentul de pitching de final, unde vor obține feedback și sfaturi de la un panel de mentori.

Cine se poate înscrie în Upgrader Academy

Pot aplica antreprenorii aflați în primii ani de activitate cu business-uri din orice industrie, până pe 24 februarie 2017. Detalii și formularul de aplicare sunt disponibile pe site-ul organizatorilor.

Parte dintre startup-urile care au participat în edițiile anterioare ale academiei sunt nume precum Prăvălia Mică, PlaYouth, Madam Mitza, Creionetica, 3D Print Scan, Auto Cell, Anonimov, Aventurio, Learning Hub, Claro Cafe, Lazy Boy, Inedi Travel, Fire de Murg, Box It.