De ce să vii la Fast Forward Business Summit? În primul rând ai șansa să cunoști speakeri care activează în domeniul investițional, oameni care s-au extins în străinătate și alții care vor să o facă. De asemenea, afacerile care vor să prezinte ideea sau implementarea lor în fața unui juriu de investitori se pot înscrie.

Evenimentul e un mix de workshop-uri, speech-uri și pitch-uri.

Workshop de extindere globală

Poți participa gratuit la workshop-ul "Am I ready to Go Global?", poți afla poveștile de succes ale antreprenorilor care fac business în mai multe piețe sau îți poți înscrie afacerea în competiția de pitch-uri.

Pentru mulți antreprenori în devenire, un discurs care să inspire este tot ce au nevoie pentru a-și face curajul să înceapă un business. Așa că începem conferința Fast Forward Business Summit, din 4 octombrie, cu cinci povești de succes, ale unor antreprenori care au reușit să facă business pe mai multe piețe și au depășit provocările inerente expansiunii din România către alte geografii.

- Ciprian Stancu, fondator Republica Bio (România, Franța, Germania), antreprenor în e-commerce, agribusiness și FinTech

- Ioan Iacob, fondator și CEO al Qalitance, companie cu 200 de angajați pe 3 continente - Europa, SUA, Australia

- Daniel Mateescu, fondatorul Keez.ro, prima platformă de contabilitate digitală din România

- Mădălina Rădulescu, coach acreditat ACC, partener Fun Training, profesor la ASE și antreprenoare în domeniul ospitalității

- Sebastian Burduja, managing partner Rise Consortium

Workshop-ul "Am I ready to Go Global?" - înveți de la zero dacă ești pregătit pentru expansiunea globală

Nu știi de unde să începi expansiunea globală? Ți-am pregătit un workshop în acest sens, în speranța că vei găsi soluții pentru următoarele provocări:

- ești în căutarea de noi piețe

- vrei să-ți diversifici bază de clienți

- vrei marje mai mari de profit sau volume mai mari de clienți

- crezi că ai putea vinde produsele sau serviciile tale în afara României

Înscrie-te și la workshop-ul "Am I ready to Go Global?", susținut de antreprenorul și consultantul în Business & Competitive Intelligence Ionuț Corduneanu (Integrated Corporate Strategic Services), ca să afli dacă ești pregătit pentru marele pas în afara pietei locale.

Îți poți valida idea de afaceri sau proiectul, primind feedback direct de la mentori, angels și specialiști în Finanțe!

Concursul de pitch-uri organizat de wall-street.ro și start-up.ro in cadrul evenimentului Fast Forward Business Summit beneficiază de susținerea câtorva dintre cei mai puternici investitori de tip angel, finanțatori și antreprenori în serie din România.

Afacerea ta în fața investitorilor - înscrie-te la pitch

Înscrie-ți afacerea în concurs până pe data de 25 septembrie și vei avea șansa să îți susții proiectul în finala din 4 octombrie. Afacerea ta poate ajunge în finală pe baza clasamentului stabilit prin votul online al juraților, fie pe baza popularității în rândul cititorilor. Două afaceri cu cele mai multe like-uri vor intra direct în finala

Iată care este componenta juriului:

- Ioan Iacob, fondator și CEO Qualitance

- Sergiu Neguț, business angel

- Radu Atanasiu, angel investor

- Dorin Gaidau, manager de investiții EFSE

- Malin Iulian Ștefănescu, angel investor

- Călin Fusu, antreprenor în serie

- Maria Cenușă, head of micro-companies ING Bank

- Răzvan Enache, content strategist Wall-Street.ro

Ce poți câștiga? Mentorat, sfaturi despre cum să îți dezvolți afacerea sau chiar finanțare dacă vei reuși să convingi unul dintre angeli sau fondul european EFSE de potențialul afacerii tale.

De asemenea, Internetcorp, publisherul wall-street.ro și start-up.ro, pune la bătaie un buget de publicitate de 5.000 de euro pe care una dintre afacerile finaliste îl va putea folosi pentru a se promova în rețeaua Internetcorp.

Strategii pentru o expansiune globală a operațiunilor

Ești deja în faza de expansiune cu afacerea ta? Participă și la panelul de dezbateri despre internaționalizarea afacerilor locale, moderat de Vlad Andriescu (redactor șef start-up.ro). Vei înțelege care sunt cele mai bune strategii de extindere peste granițe, care sunt studiile de caz pe care să le urmăreși și ce provocări au în general afacerile românești în afara țării.

Sergiu Neguț (business angel), Florin Jianu (președintele CNIPMMR), Călin Fusu (antreprenor în serie), Bogdan Putinică (senior Group Vicepresident ENEA) și Claudiu Vrînceanu (consultant), dar și un specialist al EY România, vă vor oferi sfaturi concrete, bazate pe studii și pe ani buni de experiență, pentru a vă construi propria rețetă de succes a expansiunii globale.