Paul Sorel Nagy a început să dezvolte o soluție de SMS Marketing pentru unul dintre clienții săi din Marea Britanie. Rezultatele obținute în timpul utilizării au fost promițătoare iar fluxul de muncă era în continuă expansiune. Lui Sorel i s-au alăturat Victor Dinică, cu care a început să dezvolte Inventiff.Agency, și Bogdan Cepoiu, toți trei studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

După patru luni de muncă a luat naștere InvetiffSMS.App, o aplicație de SMS Marketing care permite personalizarea, monitorizarea și automatizarea SMS urilor dintr-o interfață WEB, facilitând procesul de comunicare cu clientul.

Soluțiile actuale de Bulk SMS de pe piață creează o astfel de legătură prin intermediul unor numere virtuale, însă, acestea au un risc ridicat de a fi marcate ca spam de către providerii de telefonie mobilă sau nu permit inițierea un dialog, iar dacă permit, costul este unul destul de ridicat. În schimb, InventiffSMS.App oferă posibilitatea de comunicare între client și end-user.

Costurile acestui serviciu fiind mult mai accesibile pentru un IMM, clientul își setează și creează propriul conținut. Conexiunea cu platforma WEB, serverul, se realizează instant, scanând un cod QR cu softul instalat pe device-ul mobil. Soluția aceasta permite conectarea mai multor device-uri la aceelași dashboard, chiar și a celor Dual SIM. Aplicația permite gestionarea mesajelor, orele la care acestea se pot trimite cât și numarul lor, dar și integrarea cu posibile CRM-uri sau module pe care clientul le folosește deja.

Cei trei lucrează la dezvoltatea de Chatbots prin acest canal de comunicare, în care clientul va avea posibilitatea să își seteze propriul său sistem de răspuns automat, cu mesaje predefinite sau compuse dinamic, în funcție de ce trimite end-userul.

În prezent, InventiffSMS.App a fost utilizată de peste 15 beta-testeri din diferite industrii precum educație, contabilitate, eCommerce sau HoReCa, aeștia trimițând peste 500.000 de SMS-uri în mai puțin de 6 luni.