Ioan Iacob este CEO și cofondator al FLOWX.AI, o platformă cu componente de inteligență artificială care ajută băncile și corporațiile să lanseze experiențe digitale pentru clienți în câteva săptămâni.

Înscrie-te acum la Startup Elites gratuit. Avem 30 de locuri și doar cei mai buni vor fi alături de noi.

Denumită anterior Startup Your Life, tabăra de antreprenoriat pe care o organizăm la start-up.ro vine din acest an cu un concept nou și este dedicată celor mai buni tineri antreprenori care vor să dezvolte lumea afacerilor.

La Startup Elites 2022 participarea este gratuită. Înscrierile sunt deschise până pe data de 15 septembrie și te invităm să ne scrii de ce consideri că meriți să te numeri printre cei 30 de tineri pe care-i vom alege pentru a veni alături de noi și de traineri în ediția din acest an a taberei și să ne povestești pe scurt despre afacerea pe care o ai sau despre ideea la care lucrezi și pe care dorești să o concretizezi.

Cine este Ioan Iacob

Anterior, Ioan a fost, alături de Radu Constantinescu, cofondator al Qualitance, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de soluții software din țara noastră, cu birouri pe trei continente - pe lângă București, în New York, San Francisco și Sydney – , venituri de 15 milioane de dolari și 200 de angajați.

La sfârșitul anului 2020, Ioan Iacob fonda, alături de Șerban Chiricescu - CTO și Radu Cautis, fintech-ul FLOWX.AI.

FLOWX.AI pune la dispoziție o platformă enterprise care oferă băncilor și instituțiilor financiare cu infrastructuri IT complexe posibilitatea să construiască rapid și să ofere experiențe digitale moderne, independent de limitările sistemelor legacy.

Compania răspunde nevoii unei piețe de 500 de miliarde de dolari – sistemele IT legacy ale corporațiilor.

La finalul anului trecut, echipa FLOWX.AI anunța faptul că a primit o investiție seed în valoare de 8,5 milioane de dolari.

Workshop cu informații despre cum să-ți crești startup-ul

În cadrul taberei Startup Elites, Ioan Iacob va susține un workshop în cadrul căruia cei 30 de participanți vor învăța cum să-și construiască startup-ul astfel încât să fie pregătiți pentru a crește pe o fundație solidă.

Ioan va povesti din experiența sa în construirea unei companii care doar în ultimul an a dezvoltat proiecte de transformare digitală cu impact major în strategia unor organizații mari precum Banca Transilvania, OMV Petrom sau Raiffeisen Bank, prin eficientizarea interacțiunilor acestora cu clienții și proprii angajați, iar pe piața internațională a încheiat parteneriate cu branduri globale precum News Corp și Anastasia Beverly Hills.

În 2021, Qualitance a înregistrat o cifră de afaceri consolidată la nivel de grup cu peste 25% mai mare față de decembrie 2020.

În ceea ce privește FLOWX.AI, noul pariu antreprenorial al lui Ioan Iacob, platforma lansată în 2020 aduce o suită modernă de soluții digitale pentru bănci și companii de asigurări, bazate pe o tehnologie revoluționară, care permite dezvoltarea eficientă de produse digitale moderne în companiile de servicii financiare.

Folosind suita FLOWX.AI, băncile, societățile de asigurări și companiile enterprise pot să lanseze în doar câteva săptămâni experiențe digitale omnichannel care unifică și refolosesc sistemele existente, putând, ulterior, să construiască și să lanseze noi funcționalități în doar câteva zile.

În acest moment, pe lista de clienți și parteneri ai startup-ului românesc se află companii și instituții financiare precum Banca Transilvania, OTP Group, UiPath, KPMG.

La începutul acestui an, FLOWX.AI a deschis un birou în Paris, acesta fiind un prim pas pentru extinderea în EMEA după finanțarea obținută spre finalul anului 2021.

Despre speakerii taberei de antreprenoriat Startup Elites am scris pe start-up.ro și avem o colecție de oameni care chiar au făcut sau fac antreprenoriat. Și îl fac nu vorbind despre el, ci practic. Așa că ai de învățat de la ei.

Găsești aici o listă a workshop-urilor taberei Startup Elites și a mentorilor acestei ediții.

Startup Elites 2022 - de ce să te înscrii

Cine poate să se înscrie? Dacă ai între 16 ani și 40 de ani, ai sau nu deja o afacere, dar vrei să te dezvolți și să crești, ești primit la Startup Elites.

Printre temele pe care le vei dezbate și aprofunda vor fi:

  • Design thinking
  • Product Market Fit
  • Team work, management și cum să construiești o echipă puternică
  • Strategii de dezvoltare
  • Critical thinking
  • Growth și cum să dezvolți business-ul tău
  • Research pentru afacerea și ideea ta

Chiar dacă înscrierile sunt gratuite, convinge-ne că ai ce trebuie ca să vii la Startup Elites în formularul de aici.

Îi aducem alături de noi la Startup Elites pe 30 tineri de viitor, cei care vor să schimbe lumea cu ideile, cu visurile și afacerile lor. Din acest motiv, odată cu transformarea Startup Your Life în Startup Elites, participarea la tabăra de antreprenoriat devine gratuită, dar doar pentru cei care ne conving pe noi și juriul de antreprenori din comunitatea start-up.ro că pot profita la maximum de experiența Startup Elites.

Ce trebuie să faci? Intră în pagina de înregistrare disponibilă la acest link și înscrie-te până pe 15 septembrie. Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Vom selecta 30 de participanți care vor veni alături de noi la Startup Elites. Cazarea, mesele, workshop-urile și distracția sunt asigurate, tot ce trebuie să te asiguri tu e că vei veni cu motivația la maximum și că vei profita de cele 4 zile pentru a te dezvolta pe tine și viitoarea ta afacere.

Așteptăm oameni curioși, pregătiți să pună întrebări speakerilor cu experiență în domeniile lor, care vor să facă networking și să fie viitorul României. Să fie cu adevărat acei 1% care schimbă lumea.

Găsești aici 5 motive ca să vii la Startup Elites, tabăra pentru viitorii antreprenori.