Apple va lansa iPhone 8 pe 12 septembrie la Steve Jobs Theatre din Cupertino. E primul eveniment găzduit de amfiteatrul din Apple Park. Telefonul va fi disponibil la precomandă la evoMAG, aici.

Ce vom vedea? iPhone 8, Apple Watch, Apple TV, dar probabil și Apple Home (un asistent personal de tipul unei boxe).

iPhone 8 va fi cel mai nou telefon al companiei americane. Principala caracteristică pe care o va aduce va fi o cameră care va integra puternic realitatea augmentată. Practic, vei deschide camera foto și vei putea să te integrezi cu diferite aplicații de realitate augmentată, cu oferte de la restaurante sau cu orice lucruri vor lega programatorii.

În plus, Apple va lansa și două versiuni îmbunătățite pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus care vor avea, probabil, încărcare wireless. iOS 11 va ajunge la varianta finală, la fel ca și High Sierra pentru Mac.

Citește tot ce trebuie să știi despre iPhone 8 aici.

De obicei Apple lasă mesaje în invitațiile sale, în funcție de culori și de text. "Let's meet at our place" face referință la faptul că evenimentul are loc la Steve Jobs Theatre, dar și, poate, la faptul că va fi lansat un asistent personal pentru casă. Culorile mărului pot duce cu gândul la faptul că sunt noi culori pentru iPhone.

Au apărut numeroase indicii despre cum va arăta noul iPhone. Vezi în video-ul de mai jos un design apropae final.