Sesiunea de înscrieri este deschisă până pe data de 18 septembrie, iar primele trei echipe vor primi premii în bani: 12.000 de euro pentru locul I, 10.000 de euro pentru locul II și 8.000 de euro pentru locul III.

Evenimentul IT Arena va avea loc în Lviv între 7 și 9 octombrie 2021, în acest an derulându-se într-un format hibrid, la fel ca și competiția destinată startup-urilor.

IT Arena Startup Competition este un eveniment dedicat startup-urilor eary-stage din Europa de Est. Per total, evenimentul IT Arena aduce la un loc peste 100 de investitori din întreaga lume.

Sunt așteptate să se înscrie la ediția din acest an a Startup Competition startup-uri care au cel mult 2 ani vechime și care sunt pregătite să prezinte în fața juriului și a investititorilor un demo al produsului la care lucrează. Mai multe detalii despre competiție puteți afla aici.

Peste 100 de echipe s-au înscris în cadrul evenimentului din 2020, 39 dintre ele fiind alese pentru a participa în semi-finală, iar 10 au ajuns pe ”scenă” în fața juriului. Suma totală la care s-au ridicat premiile acordate pentru Startup Competition 2020 a fost de peste 120.000 de euro.

IT Arena este unul dintre cele mai mari evenimente din industria de IT din sud-estul Europei. Am fost prezenți și noi 2 ani la IT Arena. Puteți citi mai multe despre ceea ce am aflat acolo accesând acest link.