După extinderea programului de muncă fără prezență fizică la birou nelimitat pentru birourile din România, compania anunță că și noul centru din Moldova va funcționa în regim de telemuncă, fără prezența fizică la birou.

Managementul 3Pillar Global își propune să atragă talente din Moldova în egală măsură cu dezvoltarea echipei din România.

Ca și în țara noastră, compania oferă o serie de joburi în IT, urmărind aceleași roluri și specializarea în tehnologii precum .NET, Java, Front End, DevOps și iOS, ingineri QA și designeri UX.

"3Pillar continuă să crească rapid, iar construirea echipelor noastre de dezvoltare a produselor digitale este esențială pentru a sprijini această creștere și pentru a servi mai bine clienții cu care suntem parteneri", a declarat Jamie Whitacre, Vice Președinte Senior de Talente la 3Pillar Global.

În 2020, 3Pillar a achiziționat firma de dezvoltare software Isthmus Software din Costa Rica și a adăugat un centru de livrare în Mexic prin achiziționarea firmei Tiempo Development din Arizona.

Cel mai recent, 3Pillar a achiziționat SDE Software Solutions, care a adăugat noi membri în echipele centrelor de livrare din Republica Cehă.

Compania are acum peste 1.800 de specialisti în dezvoltarea de produse digitale în 7 țări.

"Echipele noastre din România și acum Republica Moldova se află în centrul muncii inovatoare pe care o desfășurăm pentru clienții noștri din întreaga lume", a declarat Diana Bocaneala- Director General – Management al Talentului 3Pillar România.

"Adăugarea acestui nou centru este o dovadă că această cultură bazată pe valori, orientată spre echipă pe care o construim în întreaga organizație globală 3Pillar, generează rezultate remarcabile și alimentează expansiunea sustenabilă. Suntem încântați să ne creștem echipa globală cu oameni talentați, de cea mai bună calitate din Moldova."

Joburi în It la 3Pillar Global Moldova

3Pillar Global angajează specialiști care să se alăture echipei din Moldova. Detalii despre oportunitățile de carieră disponibile în cadrul companiei puteți afla aici.