Arnia prezintă peste 100 de poziții deschise și plănuiește să-și extindă echipa în lunile următoare cu mai mulți programatori specializați pe tehnologii variate, de la poziții de DevOps Engineer și Java Developer la Sharepoint Developer și Solutions Architect.

Arnia Software și-a consolidat poziția de lider pe piața de dezvoltare software și consultanță IT din România, atât prin nivelul de senioritate și cunoștințele tehnice avansate, precum și prin vasta experiență a consultanților Arnia în proiecte tehnologice globale. Biroul din Cluj-Napoca, care găzduiește deja un centru de cercetare și dezvoltare, este responsabil și pentru unele dintre cele mai importante și avansate proiecte și aplicații cu impact major la nivel global.

Joburi în IT - 100 de posturi deschise

Arnia Software și-a extins de curând și spațiul de lucru odată cu mutarea într-un nou spațiu de birouri. Situat în noul centru de business SCALA Center din Cluj-Napoca, acesta dispune de facilități superioare menite să sprijine operațiunile de creștere ale companiei. Cu o suprafață generoasă destinată colaborării, noul sediu va oferi cadrul necesar furnizării de servicii tehnologice excepționale clienților din întreaga lume.

„Suntem încântați să facem parte din această comunitate vibrantă și în creștere, care se regăsește în Cluj-Napoca”, a spus Iuliana Bădescu, Director Executiv Arnia Software. „Așteptam cu nerăbdare să continuăm să ne dezvoltăm și să atragem alături de noi profesioniști pasionați de tehnologie”.

Extinderea noului sediu al Arnia Software vine ca un pas firesc în dezvoltarea companiei, care intenționează să continue să inoveze și să ofere servicii tehnologice de top clienților săi internaționali.

Arnia Software este un grup românesc de dezvoltare software, cu peste 500 de consultanți IT, peste 350 de proiecte Agile duse la bun sfârșit și o experiență de peste 15 ani în crearea echipelor de succes pentru companii globale ce activează în domeniul financiar, software, hardware, retail și multe alte industrii.