CGI are 82,000 de angajați la nivel mondial, incluzând mai mult de 16,000 în cadrul entității sale din Europa de Vest și de Sud, care cuprinde opt țări (Belgia, Spania, Franța, Italia, Luxemburg, Maroc, Portugalia și România). În România, CGI sprijină organizații de top din toate sectoarele majore, oferind un portofoliu end-to-end de soluții de transformare digitală. Înființat în 2018, sediul din România reunește 150 de membri care oferă expertiză în domeniul suportului, dezvoltării și mentenanței de soluții software aplicative bazate pe o gamă întreagă de tehnologii (Java, .Net, Business Intelligence, Data). Centrul, care deservește în principal clienții francezi ai CGI, are ca obiectiv să își tripleze numărul de angajați în următorii ani.

Pentru a susține dezvoltarea sa puternică în România, CGI caută atât profiluri junior, cât și profiluri cu experiență, în special:

· Business & IT Analysts, Developers, Architects (Java, .Net, C#...)

· Data Experts, ETL, BI, Cybersecurity, Mobility, Digital

· Project Managers & Directors

Candidații pot aplica pe site-ul CGI.

"Criza din domeniul sănătății a întărit importanța tehnologiei digitale, care este mai mult ca niciodată un element esențial al transformării, în special în lupta împotriva încălzirii globale și pentru o societate mai incluzivă. Mai mult, sunt convins că va fi un instrument cheie în dezvoltarea țărilor noastre în vederea reindustrializării și dezvoltării competențelor digitale. Crearea unui mediu de lucru dinamic care să reunească profiluri experimentate alături de tineri absolvenți, precum și investirea în formări pentru reconversie profesională în sectorul IT reprezintă atât o urgență, pentru a răspunde creșterii exponențiale a cererii de servicii digitale, cât și o mare mândrie pentru CGI. Aștept cu nerăbdare să le urez bun venit noilor talente și să accelerăm împreună afacerile noastre în Europa de Vest și de Sud", a declarat Laurent Gerin, președinte al CGI pentru Europa de Vest și de Sud.