Astfel, Cognizant Softvision prognozează o creștere de aproape 50% în ceea ce privește numărul total de angajați, la nivel de România, în 2021.

Compania de inginerie de produse software are încă 500 de noi poziții până la sfârșitul anului, în special în Java, Web (JavaScript, React.js, Node.js, etc) DevOps, Big Data, QA Automation, .NET.

La începutul lui 2021, Cognizant Softvision a anunțat o nouă inițiativă care permite angajaților să lucreze de oriunde în România, oferindu-le astfel flexibilitatea de a lucra remote de acasă sau de oriunde se simt confortabil.

Pentru că a introdus o abordare flexibilă în ceea ce privește locul desfășurării activității, Cognizant Softvision a reușit să recruteze peste 500 de noi angajați în primele șase luni ale anului 2021.

Joburi în IT: Cognizant Softvision angajează

”Continuăm să ne concentrăm pe calitate, nu pe cantitate, în tot ceea ce facem. Aceasta include angajarea unor experți care doresc să facă parte din ceva special și să asigure livrarea de produse la cele mai înalte standarde de calitate pentru clienții noștri. Am muncit enorm la crearea unei culturi bogate și diverse și a unor valori care să ofere angajaților și candidaților noștri o experiență deosebită de lucru, și flexibilitate, unde să își poată defini și dezvolta cariera și pasiunea pentru tehnologie. Echipele noastre de delivery, comunitățile tehnice și echipa HR au făcut o treabă fenomenală, aducând în Cognizant Softvision oameni noi, talentați, parteneriate și proiecte deopotrivă, și așteptăm cu nerăbdare să continuăm acest trend pe tot parcursul anului și în 2022”, afirmă Mihai Constandiș, Country Manager Romania and Head of Eastern Europe Studios.

Cognizant Softvision activează în studiouri din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

Detalii despre joburile în IT disponibile în cadrul Cognizant Softvision aflați aici.