Igor Epshteyn, President and Chief Executive Officer, a declarat: “Centrul R&D din România vine după ce la începutul acestui an am mai deschis încă două centre în Lituania, respectiv Ucraina, și completează perfect planul nostru de expansiune în Europa Centrală și de Est. Chiar dacă pandemia ne-a forțat să gândim și să muncim diferit, am ales să nu mai amânăm această deschidere și să investim în dezvoltarea unei echipe în București. Ne bucurăm să o avem alături de noi pe Alina care cunoaște deja foarte bine piața, a mai trecut o dată printr-un proces similar și avem încredere că va crește rapid o echipă fenomenală.”

Joburi în IT - 1.500 de angajați la nivel mondial

La nivel global, Coherent Solutions are o echipă de peste 1500 de angajați, experți în dezvoltarea de produse și soluții personalizate, precum aplicații web și mobile, DevOps și servicii de date și tehnologii emergente, cum ar fi blockchain și IoT - cu peste 1000 de proiecte finalizate în ultimii 25 de ani.

Alina Șandru, General Manager Coherent Solutions România a completat: “Sectorul IT rămâne în România, chiar și în contextul pandemiei, unul extrem de competitiv și atrăgător pentru companiile internaționale. Iar noi avem planuri mari și serioase pentru România – vrem să ajungem la o echipă de peste 150 de profesioniști până în 2023 și să explorăm cât mai mult zona de tehnologii folosite. Mă bucur să fac parte din acestă echipă, să pun bazele unui nou centru R&D în București care vine cu o mulțime de oportunități pentru profesioniștii din domeniu.

Recrutarea pentru pozițiile din București este în derulare, cei interesați pot găsi mai multe detalii accesând pagina de cariere de pe site-ul companiei.

Candidații selectați vor primi pachete salariale competitive și beneficii extinse, inclusiv asigurare de sănătate privată și bonuri de masă, precum și opțiunea de a alege din mai multe beneficii, în funcție de nevoile fiecărui angajat.