GoPro a anunțat extinderea activităților sale de inginerie în București în domeniul programării embedded concentrându-se în principal asupra dezvoltării firmware-ului pentru camerele sale video. Astfel, GoPro este în căutare de lideri în inginerie, ingineri pentru software embedded și ingineri pentru asigurarea calității în ceea ce priveşte această inițiativă strategică.

„Avem o echipă dedicată și talentată aici în București și suntem încântați să extindem această expertiză a biroului pentru a livra componente firmware de ultimă generație. Facem angajări într-un ritm intens și ne dorim ca această echipă să fie completă și operațională până la începutul anului 2020”, spune Radu Apostoae, Director Software Engineering, GoPro București.

În 2017, GoPro a luat decizia strategică de a-şi extinde operaţiunile de inginerie software prin deschiderea unui birou în București, astfel, îmbunătățindu-și capacitățile operaționale printr-un model de dezvoltare permanentă a aplicațiilor.

Sediul din București a devenit rapid un contribuitor cheie pentru succesul produselor GoPro, concentrându-se asupra asigurării calității, dezvoltării web, ingineriei cloud, a sistemelor Big Data, DevOps, a moderării și internaționalizării conținutului.

În prezent, echipa GoPro din România este formată din aproximativ 70 de angajaţi. Birourile GoPro din Bucureşti se află la ultimul etaj al noului complex de clădiri office din incinta Timpuri Noi Square.

Pentru a vizualiza posturile disponibile în cadrul GoPro București puteți intra aici .