MavenHut a postat recent anunțuri de joburi în IT pentru două poziții deschise în cadrul biroului pe care îl deține în Capitală.

Unul dintre ele este pentru un Full Stack Developer, iar studioul caută oameni atât pe partea de back-end (specializați pe servere web – Nginx, care să știe PHP sau NodeJS, și să știe să lucreze cu baze de date – MySQL; MogoDB; Redis; SQL/JSON) cât și pe partea de front-end (HTML/HTML 5, CSS/CSS3, jQuery, AJAX, JSON, XML, WebSocket). Echipa de recrutare îi roagă pe cei care vor să aplice pentru acest post să vină și cu exemple de proiecte pe care le-au realizat.

MavenHut mai caută și un JavaScript Developer pentru HTML5/Canvas. Un plus pentru cei interesați de acest post ar fi să mai fi lucrat cu alte framework-uri HTML5/Canvas sau librării JavaScript (Phaser, Pixi.js) sau să mai fi implementat API-uri. Și aici oamenii de HR apreciază dacă aduci exemple de alte proiecte la care ai mai lucrat.

Studioul MavenHut mai caută pentru joburi în IT designeri UI/UX, un senior PHP developer sau și un senior game producer.

Compania a fost fondată în 2012, în Irlanda, iar în luna decembrie a aceluiași an cei trei cofondatori, Bobby Voicu, Cristi Badea și Elvis Apostol, deschideau biroul din București. MavenHut și-a făcut debutul cu Solitaire Arena pe Facebook (jocurile dezvoltate de studio sunt disponibile acum și în Facebook Messenger), iar în timp au început să fie produse și pentru mobile. În Google Play, de exemplu, găsiți titluri precum Solitaire Live, Solitaire Tower, Bingo, Tic Tac Toe, Solitaire Versus.

În vara lui 2015, cei trei cofondatori ai studioului MavenHut anunțau faptul că au licențiat cele mai de success produse ale sale și cele mai bine monetizate produse românești pe Facebook, Solitaire Arena and Solitaire 3 Arena, către RockYou.

Poți consulta toate joburile disponibile la MavenHut în linkul acesta.