Developerii cărora compania, una dintre cele mai importante la nivel global pe segmentul beneficiilor pentru angajați, le oferă joburi în IT vor dezvolta platforme globale și soluții pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

“Edenred speră să atragă cele mai bune și mai strălucite minți din IT din București! Vrem să dezvoltăm Edenred Digital Center la sute de roluri IT în următorii ani. Avem deja aproape 20 de angajați în cadrul Centrului și intenționăm să avem 200 de angajați până la sfârșitul anului 2020. Angajatii Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi și echipe globale și vor lucra cu cele mai noi tehnologii. Va fi o oportunitate de carieră excepțională pentru oamenii care au digitalul în sânge”, spune Dave Ubachs, Edenred Group Chief Information Officer.

Lider mondial în domeniul beneficiilor pentru angajați, jucător global în soluții pentru flote și mobilitate, precum și în plăți corporative, Incentive și recompense sau programe sociale publice, grupul Edenred conectează 830.000 de clienți corporativi, 47 de milioane de utilizatori și 1,7 milioane de comercianți parteneri în 46 de țări.

Datorită platformei sale globale de tehnologie, Grupul a gestionat în 2018 peste 2,5 miliarde de tranzacții, efectuate de utilizatorii soluțiilor Edenred de Beneficii pentru angajați (carduri și tichete de masă, de vacanță, de cultură, sport, well-being, cheltuieli medicale sau de îngrijire a copiilor), soluții pentru flote și mobilitate (carduri de tarnsport, combustibil, taxe de drum etc.) sau Soluții complementare, reprezentând un volum de business de peste 28 miliarde euro, dintre care 80% digital.

Centrul Digital Edenred nou-creat în România va fi locul unde echipele IT ale Edenred vor dezvolta noi soluții și platforme pentru diversele sucursale ale Grupului din întreaga lume.

Joburile din IT sunt pentru proiecte cum ar fi aplicațiile mobile pentru zeci de milioane de utilizatori din întreaga lume, echipa construind o aplicație mobilă globală pentru plăți digitale.

Edenred Digital Center derulează în prezent recrutări pentru 50 de joburi în domeniul IT ca de exemplu Mobile Tech Leads, Senior și junior developers, Build Release Managers, Project Managers, Cloud Leaders și Infrastructure Security Engineers.

“Edenred are o prezență puternică în România, din 1998, astfel încât resursele excepționale de talente umane în IT din țara noastră sunt bine cunoscute în Grup. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru decizia de a crea aici centrul de inovație digitală. Edenred Romania a fost în mod constant una dintre cele mai performante subsidiare din rețeaua de 46 de țări a grupului”, spune Dana Sîntejudean, General Manager Edenred România & Moldova.