Dacă vrei să nu mai stai în trafic - cu mașina personală sau în transportul public - poți opta pentru transportul alternativ, mai ales că acum sunt reduceri la trotinete și biciclete.

Transport alternativ - Trotinete electrice

Trotineta electrică Xiaomi Mijia atinge o viteză 25 km/oră, iar autonomia bateriei îți permite să parcurgi până la 30 km cu o singură încărcare. Timpul de încărcare al trotinetei este de cinci ore. Aceasta se pliază 3 pași simpli, nu trebuie decât să apeși butonul pentru pliere, iar trotineta se poate rezema de roată spate. Astfel, designul compact o face perfectă pentru depozitare în portbagaj sau la birou. Trotineta are o reducere de 30% și se găsește aici.

Trotineta electrică 2Drive poate afișa pe ghidon o viteză maximă de 25 km/oră, având posibilitatea să atingă un unghi de urcare de 15 grade și o autonomie de 25 km la o singură încărcare. Trotineta cântărește 19 kg și are capacitatea de a susține o masă maximă de 120 kg. Are roți cauciucate și frâne pe disc. Durata de încărcare a bateriei este de 4-5 ore. Trotineta are un preț redus cu 28% și poate fi comandată de aici.

Trotineta electrică Action PowerRage este un alt mijloc de transport alternativ pe care îl găsești acum la reducere. Este echipată cu un motor de 250 W ce transportă în condiții optime o greutate de până la 120 kg. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 28 km/oră. Datorită sistemului de pliere, trotinetă devine ușor de transportat, fie că mergi la job, în parc sau chiar și cu metroul. Beneficiază de o baterie Lithium Polymer, cu o capacitate de 7.5 Ah, ceea ce oferă o autonomie de maxim 30 km. Totuși, nu este recomandat să fie folosită în condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaia și zăpadă, pentru a nu provoca daune. Trotineta se vinde acum aproape la jumătate de preț și se găsește aici.

Transport alternativ - Biciclete sport și de oraș

Bicicleta Dhs Kreativ este produsă la Deva, în cea mai mare fabrică din Europa de Est. Bicicleta vine în cutia originală montată în proporție de 90%, având o garanție 2 ani oriunde în România. Are un cadrul din oțel MTB HT de 26 inci. Dispune de un schimbător față SSD-09A, Friction și un schimbător spate SHIMANO Tourney RD-TY21. Utilizatorii se arastă mulțumiți de faptul că are frâne pe disc, ținută de drum foarte bună pe asfalt, iar amortizorul de la furcă își face treaba cu succes. Bicicleta are o reducere de 51% și poate fi cumpărată de aici.

Cu un design special, bicicleta damă Kreativ este potrivită atât pentru trekking, cât și pentru plimbări prin oraș. Poate fi folosită de bicicliști care au un nivel începător sau intermediar. Modelul din 2018 are un cadru de tip hardtail, fiind un de tip mountain bike. Este construită dintr-un cadru de oțel și are atașat un coș. Sistemul de frânare este pe butuc. Acum poți cumpăra bicicleta de aici, cu o reducere de 56%.

Bicicleta MTB Afispor este produsă cu o atenție sporită la detalii, oferind tot ceea ce ai putea dori vreodată de la un MTB. Are un cadrul hardtail din aluminiu. Este dotată cu roți duble din aliaj pentru disc și butuci cu bile. Pedaele sunt din PVC cu bile. Frânele hidraulice acționează foarte rapid, chiar și de la 40kph, iar vitezele se schimbă ușor și repede. Bicicleta poate fi folosită atât pentru plimbări de weekend prin oraș, cât și pe cărări de pădure. Având o reducere de 34% din preț, bicicleta poate fi achiziționată de aici.