Reprezentanții companiei, nominalizată în ultimii doi ani de Deloitte Fast 50 între cei mai dinamici jucători de IT din regiune, estimează că vor atrage peste 100 de specialiști noi în 2018, ca răspuns la creșterea cererii pentru soluții software complexe și expertiză în tehnologii emergente.

“Există un interes crescut pentru soluții care integrează Artificial Intelligence, Machine Learning, Microservices, Big Data sau IoT. Pe lângă soluțiile pe care le dezvoltăm în aceste zone, un rol tot mai important în dezvoltarea specialiștilor din Tremend îl va avea învățarea experimentală. Un exemplu în acest sens este CityHack, eveniment care a reunit anul trecut peste 100 de specialiști din Tremend, Orange și Actility, startup-ul anului 2017 în Franța. Rezultatele au constat în 13 prototipuri inovatoare dar și într-o experiență practică, ușor de transpus în soluții complexe”, a spus Marius Hanganu, Managing Partner Tremend.

În 2017, Tremend a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri la 5,6 milioane de euro. Tot în acest an, compania s-a alăturat celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, în topurile Deloitte technology Fast 50, INC. 5000 și Financial Times 1000 si a construit premisele pentru extinderea echipei.

Birou nou și extindere în Brașov

“Mutarea centrului de dezvoltare din București într-un spațiu usor accesibil, scalabil și modern, în Timpuri Noi Square și deschiderea biroului din Brașov, asigură infrastructura necesară creșterii echipei, dar și spațiul necesar pentru traininguri, zone de recreere și evenimente interne. La începutul acestui am extins programul de recrutare și pregatire a inginerilor software și în Brașov”, a spus Ioan Cocan, Managing Partner Tremend.

Joburi în IT - Tremend caută specialiști software

Momentan, compania are deschise în Brașov roluri de Node JS, Java Developer și Java Architect, iar în scurt timp va începe recrutarea și pentru alte roluri.

Cu o experiență de 12 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și 3 continente. Soluțiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale și servicii medicale.