Joburi tech ale unor companii precum Booking, Typeform, TransferWise și Prezi, disponibile în orașe ca Berlin, Paris sau Londra, se vor regăsi pe SmartDreamers, fiind dedicate specialiștilor tech din România, Ungaria și alte țări ale regiunii.

“Colaborarea dintre SmartDreamers și Landing.jobs a pornit de la ideea punerii împreună a ofertei de locuri de muncă din Europa de vest cu forța de muncă din Europa de est. Ne bucurăm că am reușit să încheiem acest parteneriat care întărește caracterul internațional al platformei noastre. Credem că forța de muncă din CEE va avea de câștigat din această colaborare, accesul și informația privind joburile disponibile în vest fiind mult mai facile de acum încolo” afirmă Damian Samoilă, PR Specialist SmartDreamers.

Landing.jobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare din Europa de vest dedicată specialiștilor tech. Echipa acestora este împărțită în trei locații europene, Lisabona, Barcelona și Londra. Printre cele mai cunoscute companii care au poziții disponibile pe Landing.jobs se numără Prezi, Typeform, Uber sau Booking.com.

SmartDreamers este o platformă de recrutare lansată în 2014, cu operațiuni în România, Ungaria și Polonia. În 2016, după două investiții, SmartDreamers obține o investiție din parte 3TS Capital Partners pentru extinderea operațiunilor.