Dacă sunteți ca mine, atunci Jocurile Olimpice sunt o pasiune vinovată. Știți că nu sunteți atât de pasionați, dar vă uitați la Jocurile Olimpice cu seriozitate, la fel cum nu ratați nicio ediție de Eurovision. Pentru că suntem în 2018, nu mai merge doar să te uiți la Olimpiadă pe televizor, că ești la muncă toată ziua. Așa că am ales să facem o listă cu aplicații utile pentru a urmări evenimentele sportive de iarnă.

PyeongChang 2018 Official App

Este aplicația oficială pentru Jocurile Olimpice din 2018. Poți să vezi toate rezultatele în timp real, programul transmisiunilor. De asemenea, ai clasamentul medaliilor pentru toate disciplinele sportive, dar și pe țări.

Avantajul e că poți să setezi notificări push pentru a primi cele mai noi informații despre sportivii favoriți sau cei din țara ta. E disponibilă pen iOS și pe Android.

Eurosport Player

Pentru cei care vor să urmărească în direct competițiile sportive și nu au timp de televizor, pot să-și facă un abonament lunar la Eurosport Player care costă doar 7 dolari. Ai posibilitatea să urmărești toate discplinele sportive, dar și cele care nu țin de Olimpiadă.

Aplicația e disponibilă pe telefoanele mobile cu iOS și Android, dar poți să o folosești și pe desktop/laptop în browser.

Olympic Channel - Jocurile Olimpice în VR

E o aplicație alternativă de Android unde poți să urmărești videoclipuri din cadrul evenimentelor sportive, clasamentul medaliilor, știri, calendarul evenimentelor și transmisiunile TV.

Poți să urmărești conținutul și la 360 de grade, cu ajutorul unei camere de VR.