Acestea sunt pentru jucătorii sau pasionații de computere care iși doresc să aibă la dispoziție cea mai recentă performanță de top pe laptopurile sau PC-urile cu format mic (Small Form Factor).

Kingston FURY Impact DDR5 este cu 50% la sută mai rapid decât DDR4 pentru a oferi un boost în jocuri, randare și multitasking, în timp ce consumul său scăzut de energie și eficiență crescută va menține sistemul rece la 1,1 V.

Disponibil în kit SODIMM certificat Intel® XMP 3.0 cu capacități de până la 64 GB, Kingston FURY Impact DDR5 reunește toate caracteristicile îmbunătățite ale DDR5 într-un format subțire și compact. Cu tehnologia inovatoare de overclocking Plug N Play1 și ECC on-die, acceptă automat 4800MT/s2 la latențe mai mici decât DDR5-4800 standard. În acest fel, obțineți îmbunătățirea performanței sistemului fără a fi nevoie să activați un profil și mențineți integritatea datelor în timp ce atingeți viteze extreme.

„Suntem încântați să extindem linia noastră de memorie DDR5 cu SODIMM-urile Kingston FURY Impact DDR5,” declară Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston EMEA. „Jucătorii și creatorii de conținut pot experimenta acum puterea DDR5 atât pe desktop-uri, cât și pe laptopuri.”

Kingston FURY Impact DDR5 este disponibil în module individuale de până la 32 GB și kituri de 2 până la 64 GB , fiind susținut de o garanție pe viață și de peste 30 de ani de experiență.

Kingston FURY Impact DDR5 - Caracteristici și specificații

Performanță puternică DDR5 SODIMM: Cu 50% mai rapid decât DDR4 pentru un boost în jocuri, randare și multitasking.

Funcționalitate de overclocking automat Plug N Play1: Kingston FURY Impact DDR5 overclockează automat la cea mai mare viteză listată.

Certificat Intel® XMP 3.0: Maximizați performanța memoriei cu sincronizări avansate pre-optimizate, viteză și tensiune pentru overclocking.

Consum redus de energie, eficiență sporită: Păstrați-vă sistemul rece și eficient cu puterea redusă de 1,1 V a Impact DDR5.

Stabilitate îmbunătățită cu ECC On-Die: Mențineți integritatea datelor în timp ce atingeți vitezele de overclocking.

Capacități:

Single: 8GB, 16GB, 32GB

Kit de 2: 16GB, 32GB, 64GB

Frecvențe1 2: 4800MT/s

Latență: CL38

Tensiune: 1.1V

Interval de temperatură de funcționare: 0°C - 85°C

Dimensiuni: 69.6mm x 30mm