Acest lucru marchează prima și probabil cea mai importantă etapă în validarea compatibilității dintre soluțiile de memorie DDR5 de la Kingston și platformele Intel care utilizează memorii RAM DDR5.

Portofoliul de memorii DDR5 de la Kingston va fi primul dintr-o serie de soluții de memorii cu capacități mici sau mari, diverse formate de memorie, care vin în sprijinul platformelor bazate pe DDR5 ce vor debuta în anul următor. În sprijinul lansării platformei, după dezvoltarea noii generații de memorie DDR, Kingston a furnizat peste 10.000 de unități DDR5 UDIMM către producătorii de plăci de bază și parteneri tehnologici.

La începutul acestei săptămâni, Kingston a anunțat că a fost clasat de TrendForce ca fiind cel mai mare furnizor de module DRAM din lume, conform ultimelor clasamente stabilite în funcție de venituri.

Acest lucru marchează cel de-al 18-lea an consecutiv în care compania ocupă primul loc și consolidează Kingston drept o forță în piață. Odată cu lansarea noii platforme, Kingston se pregătește să aducă pe piață o serie de module DDR5 cu îmbunătățiri ale performanței, integritatea datelor, densitatea și scalabilitatea, pentru anii următori.

“Așteptăm cu nerăbdare să dezvăluim cel mai recent portofoliu de memorii DDR5 și am făcut investiții semnificative pentru această lansare” a declarat Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA. “Prin aprovizionarea din timp cu componente în timpul unei pandemii globale și îmbunătățirea infrastructurii noastre de producție cu cele mai recente platforme DDR5, suntem capabili să susținem un volum mare de cereri.”

Memoriile Kingston dispun de garanție pe viață și suport tehnic gratuit.