De la avocați care pregătesc diferite tipuri de contracte, scrisori ori alte documente predefinite, la antreprenori care creează oferte și contracte pentru clienți sau specialiști în marketing și comunicare care au nevoie de portofoliul actualizat și accesibil de oriunde, soluția Koala Docs aduce pentru ei reducerea timpului petrecut în procesele repetitive, reducând astfel nivelul de frustrare la locul de muncă.

Koala Docs le oferă utilizatorilor posibilitatea de a transforma documente de zeci de pagini sau diferite paragrafe din cadrul documentelor în template-uri si snippet-uri de text, pe care le pot salva si reutiliza ulterior cu doar câteva click-uri, totul fără a părăsi Microsoft Word.

Crearea și managementul template-urilor – contractele sau formularele cu care se lucrează cel mai des pot fi transformate în template-uri dinamice, disponibile la nivelul întregii companii. Astfel, se economisiseșeste timp, se reduc erorile și se poate folosi același template de către toate departamentele unei companii.

  • Crearea și managementul paragrafelor dinamice, care pot îngloba text, imagini sau diferite combinații de tabele, text și imagine
  • Organizarea diferitelor tipuri de template-uri și paragrafe dinamice în foldere dedicate, care permit accesul ușor
  • Functionalitate de traducere a textelor direct din Word, pe bază de Inteligență Artificială
  • Funcție de căutare între template-uri și paragrafe

Cel mai mare avantaj al utilizării Koala Docs este legat de faptul că vine sub forma unui add-in Microsoft Word – utilizatorii îl pot accesa din Microsoft Add-ins Store, iar contul creat le oferă posibilitatea de a accesa template-urile salvate în cont de pe orice calculator sau tabletă, pe baza unui username. Astfel, crearea unui document nu va mai necesita mai multe documente deschise și diferite ferestre de browser de internet, ci doar lucrul cu diferite paragrafe si template-uri deja salvate. Timpul de lucru se reduce dramatic, de până la de zece ori, în funcție de complexitatea documentului în cauză.

Koala Docs este o aplicație dezvoltată de SoftVenture, fiind singura de acest gen din România. Compania SoftVenture este o companie de software din România, al cărei nume se leagă mai ales de KeyVision, o platformă software dedicată avocaților.

”Koala Docs a venit ca o urmare firească a observării nevoilor unui tip de utilizatori care lucrează cu volume mari de documente – avocații. Aceștia se luptă zilnic cu volume mari de informații, cu tipuri diferite de documente și ne-am dorit să le venim în întâmpinare cu un instrument care să le devină o a doua mână dreaptă. Este foarte simplu să predefinești în Word paragrafe și template-uri pe diverse teme, să le organizezi într-o structură proprie și pe care să le folosești ulterior cu un simplu click. Această soluție nu le este dedicată însă numai avocaților, ci tuturor persoanelor care se lovesc în activitatea lor de lucrul cu documente, cred că fiecare dintre noi a avut de-a face la un moment dat cu diferite documente repetitive sau paragrafe specifice pe care le-am cautat îndelung în arhivă. Acum ele sunt disponibile direct din Word, și accesabile de către toți membrii echipei” – a declarat George Bărcun, Development Mastermind Koala Docs.