Compania oferă de peste 10 ani capacitatea de a personaliza afișajul MFP în funcție de nevoile individuale ale clienților, însă acum face acum un pas înainte și extinde capacitățile de individualizare ale echipamentelor.

Cu ajutorul noii aplicații ”Personalize”, afișajul MFP-urilor poate fi adaptat la preferințele fiecărui utilizator. Funcțiile și caracteristicile pot fi adaptate acum la propriul comportament de lucru și rutina individuală. Prin utilizarea acestei aplicații se reduce timpul petrecut de către angajați în fața multifuncționalelor și se economisesc costuri operaționale.

”Multifuncționalele sunt, de obicei, dispozitive care deservesc mai mulți utilizatori. Prin urmare, experiența operatorului și modul în care este configurată interfața MFP-ului sunt vizate pentru a se potrivi tuturor utilizatorilor în funcție de preferințele individuale sau de comportamentul de lucru al acestora. Unele caracteristici pot fi disponibile și vizibile doar anumitor utilizatori, în timp ce alții nu au nevoie de ele. Acest lucru poate afecta experiența operatorului și, prin urmare, receptivitatea acestuia pentru tehnologii poate scădea. De aceea am dezvoltat capacitatea de a personaliza MFP-urile în funcție de preferințele fiecărui utilizator în parte", spune Daniel Schellhase, Product Manager Platform & Technologies, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Timp redus și costuri operaționale mai mici

Noua aplicație ”Personalize” dezvoltată de Konica Minolta, permite crearea unei interfețe individuale de utilizator pe MFP, iar aceasta poate fi accesată imediat ce operatorul se autentifică pe dispozitiv.

De exemplu, caracteristicile și funcțiile frecvent accesate pot fi mutate în față prin drag & drop, în timp ce funcțiile care nu sunt utilizate sau sunt folosite rar pot fi plasate pe ecranul de start.

Acest lucru permite o funcționare mai eficientă a afișajului MFP, deoarece eliminarea funcțiilor care nu sunt necesare pentru o operare individuală evită distragerea atenției utilizatorilor, iar accesul mai rapid la o funcție înseamnă mai puțin timp petrecut în fața dispozitivului.

În plus, fundalul poate fi personalizat cu imagini predefinite sau cu noi fotografii încărcate de utilizatori.

Mai mult decât atât, utilizatorii pot opta ca toate funcțiile MFP să fie afișate în limba preferată. Acest lucru poate fi util în organizațiile cu angajați din întreaga lume.

Konica Minolta oferă și un serviciu de urmărire personalizată în cloud - “Personalize Follow-you Service”, pentru aplicația ”Personalize”. Acest serviciu permite ca interfața de utilizator, odată configurată pe un MFP, să urmărească fiecare operator la fiecare dispozitiv pe care acesta îl accesează în cadrul unei organizații, ceea ce înseamnă că personalizarea nu trebuie efectuată pe toate dispozitivele.

În timp ce aplicația ”Personalize” este gratuită, “Personalize Follow-you Service” deține licență și vine cu un abonament la unul dintre cele trei planuri setate în funcție de dimensiunea organizației: "Starter Plan", "Business Plan" și "Enterprise Plan".

”Starter Plan” este un plan introductiv care oferă funcții de bază pentru urmărirea utilizatorului și este cel mai potrivit pentru întreprinderile mici, cu un număr limitat de utilizatori și dispozitive.

Cu ”Business Plan”, clienții beneficiază de toate caracteristicile oferite de ”Starter Plan” și, în plus, de funcții suplimentare de personalizare pentru utilizatori.

”Enterprise Plan” este un plan avansat care oferă suport individualizat pentru a acorda administratorilor mai mult control.

”Enterprise Plan” este primul pachet din cadrul “Personalize Follow-you Service” deja disponibil de la 31 august 2020, iar ”Starter Plan” și ”Business Plan” vor fi disponibile începând cu 1 decembrie 2020.

Clienții pot testa primul pachet disponibil – ”Enterprise Plan” - ca versiune gratuită până la 30 noiembrie 2020. Pentru a descărca aplicația și a utiliza versiunea de testare gratuită a ”Personalize Follow-you Service”, este necesar să accesați www.konicaminoltamarketplace.com și să vă înregistrați, iar pentru a obține varianta gratuită de testare a ”Enterprise Plan”, accesați https://konicaminoltapersonalize.com/.