Utilizatorii pot obține propriul cinema la ei acasă cu ajutorul benzii LED Philips Hue Play Gradient. Iubitorii unui design elegant pot apela la tehnologia de ultimă generație cu gama extinsă de becuri cu filament și ediția limitată a veiozelor Philips Hue Iris și se pot bucura de ambianță în întreaga locuință cu noile becuri inteligente și echipamente Philips Hue.

Banda LED Philips Hue Play Gradient: creează o atmosferă inedită pentru serile de film

Banda LED Philips Hue Play Gradient duce divertismentul la nivelul următor. În loc de o singură culoare, banda LED generează simultan mai multe nuanțe, pe toată lungimea ei, reușind să le combine perfect. Banda Play Gradient se instalează în partea din spate a televizoarelor cu o diagonală de minimum 55 inch, reușind să creeze un arc de lumină dinamică și inedită. Prin combinarea noii benzi LED și a funcției Philips Hue de sincronizare a luminilor, utilizatorii beneficiază de experiențe imersive de fiecare dată când vizionează filme, seriale, se joacă sau ascultă muzică.

Philips Hue Iris: o nouă abordare a designului clasic

Emblematica veioză Philips Hue Iris a fost relansată redând culori mai bogate, cu posibilitatea de reglare a intensității luminoase la minimul posibil, cu o creștere semnificativă a luminozității (de până la 570 de lumeni) atunci când este folosită lumina albă, cu un cordon de curent învelit în material textil și cu conectivitate Bluetooth. Pe lângă variantele standard în negru și alb, noua Philips Hue Iris va fi disponibilă în Europa în patru ediții limitate de culoare: auriu, rose, argintiu și arămiu. Iris este mai mult decât o simplă veioză – este atât o piesă de design cât și un dispozitiv inteligent.

Noile becuri cu filament: cu cât mai mare, cu atât mai bine

Gama de becuri cu filament Philips Hue se extinde cu două produse: White Filament G125, un bec gigant în formă de glob și White Filament ST27, un bec gigant în formă Edison. După lansarea de anul trecut, colecția de becuri inteligente în stil vintage s-a bucurat de o popularitate crescută în rândul consumatorilor, astfel că, prin aceste completări, Signify le oferă și mai multă varietate când vine vorba de conectivitate, control și estetică.

Lumina perfectă pentru zona de dining: Philips Hue Ensis, în varianta de culoare neagră

După succesul înregistrat de varianta pe alb a lustrei Philips Hue Ensis, Signify prezintă lustra Philips Hue Ensis White and color ambiance, în varianta de culoare neagră. Lustra Ensis luminează atât în sus, cât și în jos, mulțumită celor două benzi LED incorporate, oferind astfel versatilitate în crearea atmosferei potrivite pentru o cină romantică sau pentru a îmbunătați cu lumină funcțională o zi de lucru la biroul de acasă.

Mai multe becuri noi

Vă invităm sa cunoașteți becul lustră Philips Hue White E14, care le permite consumatorilor să conecteze cele mai mici lustre și veioze și să le facă inteligente. Acesta poate fi controlat fie prin Bluetooth, într-o singură cameră, fie prin conectare la sistemul de iluminat inteligent cu ajutorul dispozitivului Hue Bridge. În plus, și becurile Philips Hue tip lumânare beneficiază de o actualizare, astfel că variantele curente (White ambiance și White and color ambiance) vor fi dotate cu funcția de control prin Bluetooth, funcționalitate care îți permite să setezi ambianța potrivită într-o singură camera

Lista integrală și disponibilitatea produselor:

 • Banda LED Philips Hue Play Gradient (6 octombrie)
  • 55 inch (compatibilă cu TV de dimensiuni cuprinse între 55-60 inch)
  • 65 inch (compatibilă cu TV de dimensiuni cuprinse între 65-70 inch)
  • 75 inch (compatibilă cu TV de dimensiuni cuprinse între 75-85 inch)
 • Philips Hue Filament White G125 și ST72 (29 septembrie)
 • Philips Hue Iris ediția standard (6 octombrie)
 • Philips Hue Iris ediția limitată (6 octombrie)
 • Lustra Philips Hue Ensis White and color ambiance, în varianta de culoare neagră (20 octombrie)
 • Becul lustră Philips Hue White E14 (29 septembrie)
 • Becul lumânare Philips Hue White ambiance cu Bluetooth (7 septembrie)
 • Becul lumânare Philips Hue White and color ambiance cu Bluetooth (7 septembrie)