Chiar dacă știam deja destul de multe, au ieșit la suprafață mai multe detalii despre camerele terminalului, care se pare că vor avea 12 megapixeli (cea de pe spate) și 8 megapixeli (cea din față). Bateria, de asemenea va fi una de 3000 mAh, pe modelul standard, iar 3500 mAh pe modelul S8+.

Samsung Galaxy S8 va fi varianta de dimensiuni reduse, pentru că va mai exista un Samsung Galaxy S8 Plus. Astfel, telefonul obișnuit va avea 5,7 inci, iar modelul mare 6,2 inci. Samsung Galaxy S7 avea 5,1 inci, iar S7 Edge 5,7 inci.

Președintele diviziei mobile de la Samsung, DJ Koh, vorbește despre anul complicat al Samsung, care ar trebui să fie restartat și resetat de astăzi. DJ Koh vorbește de o experiență nouă de folosire a smartphone-ului. Vom vedea dacă se întâmplă asta...

Pe ecrane apar telefoanele din trecut, de la primele telefoanele mobile, cu antenă, până la telefoane cu clapetă. Toate Samsung, evident. Primul telefon mobil Samsung a fost construit în 1988.

Ce înseamnă un Infinity Display? Telefonul are un ecran din margine în margine, astfel că raportul dintre ecran și șasiu este foarte mic acum. Telefonul creează impresia că ecranul nu are margini.

Ecrane de 5,8 inci și 6,2 inci

Dimensiunea ecranelor este de 5,8 inci și de 6,2 inci.

Telefonul iti permite să faci fotografii mai bune. Apeși o singură dată, iar telefonul face mai multe cadre, selectează cadrul cel mai bun și se ajută de alte detalii identificate pentru a face o poză sintetică mai bună.

Camera frontală pentru selfie are 8 megapixeli și un autofocus mai bun, inteligent. Într-un fel sau altul, butonul de home de la Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8 Plus a dispărut. Acesta este ascuns sub ecran, pentru a permite un spațiu mai mare pentru display. Telefonul sosește în negru, gri și un fel de mov.

Procesorul de pe Samsung este primul care are dimensiunea de 10 nanometri. E vorba de procesorul Exynos fabricat de către Samsung, care ar fi cu 10% mai performant decât cel anterior.

Bateriile sunt relativ mici. Samsung Galaxy S8 are 3.000 de miliamperi, iar Samsung Galaxy S8+ are 3.500 de miliamperi. Poți încărca telefonul și wireless, prin accesoriile pe care le poți cumpăra pentru Samsung Galaxy S8. Acestea au și fast charge incorporat, care duce telefonul la 70% în doar 30 de minute.