Avem aproape toate detaliile tehnice ale noului flagship al celor de la Samsung, iar totul se conturează excelent într-o privire de ansamblu. Deja știm cam cum va arăta, ce memorie va avea, ce procesor etc. Am dat peste articolul ăsta, care a strâns în același loc toate detaliile noului Galaxy.

Chiar dacă știam deja destul de multe, au ieșit la suprafață mai multe detalii despre camerele terminalului, care se pare că vor avea 12 megapixeli (cea de pe spate) și 8 megapixeli (cea din față). Bateria, de asemenea va fi una de 3000 mAh, pe modelul standard, iar 3500 mAh pe modelul S8+.

Foto: xdadevelopers.com

Mai sus am prezentat o poză prin care se compară S8 cu deja anteriorul S7. Observăm că avem și prețurile, noul flagship urmând să coste în jurul a 800 de euro, devenind mai scump decât rivalul de la Apple, iPhone 7. De asemenea, el va veni cu Nougat 7.0 preinstalat, iar ecranul va fi mai mare decât cel de pe S7, cu o rezoluție și mai bună.

Pentru toate detaliile despre lansarea Samsung Galaxy S8 de diseară rămâi pe start-up.ro. Facem live blogging direct de la Londra, și te ținem la curent cu tot ce se întâmplă acolo. Cum spuneam, evenimentul va începe în jurul orei 18:00, ora României. Stay tuned.