Lectură de 1 min

Laptopuri 2-în-1: 3 modele versatile și atrăgătoare

Abonează-te pe  
Laptopurile 2-în-1 pot fi extrem de utile și au un farmec aparte. Noi am compilat o listă cu trei modele care merită cumpărate și care îți pot ușura munca și viața.
Laptopuri 2-în-1: 3 modele versatile și atrăgătoare

Pentru cineva care călătorește mult, care e mereu prins între întâlniri și care se trezește muncind în cafenele, în mers sau în pat, un laptop 2 în 1 bun poate fi gadgetul perfect. Noi am aruncat un ochi peste oferta eMAG și am ales trei modele care ne-au atras atenția.

Unul dintre cele mai accesibile laptopuri 2-în-1 pe care le poți cumpăra este un model de la Acer. Are un design convertibil, însemnând că display-ul tactil de 11,6 inch se poate da peste cap pentru a putea folosi gadgetul pe post de tabletă. Are un procesor Intel Celeron și 2GB memorie RAM, însemnând că performanțele nu sunt deloc excepționale, dar este un dispozitiv de pe care poți da emailuri în situații de urgență și la care te poți uita la un film în timp ce ești în avion. Mai multe detalii despre laptopul 2-în-1 de la Acer sunt disponibile aici.

Un laptop 2-în-1 de pe care poți face ceva mai multe și care e construit considerabil mai bine am găsit la Lenovo. Modelul văzut de noi are un display tactil de 14 inch cu rezoluție full HD, funcționează pe baza unui procesor Intel Core i3 și are 8GB memorie RAM. Asta înseamnă că vei putea programele Office în timp ce ai 15 tab-uri deschise în Chrome, în fundal, fără probleme. Laptopul are un spațiu de stocare de 1TB, dar și o placă video dedicată, deci vei putea să joci și Hearthstone pe el sau alte jocuri mai puțin pretențioase. Poate fi cumpărat de aici.

Pentru cei care își doresc performanțe foarte bune de la un laptop 2-în-1, am ales un model de la ASUS. Are un preț chiar decent pentru specificațiile pe care le oferă, iar acestea sună cam așa: display full HD de 13,3 inchl, procesor Intel Core i7-7500U, 8GB memorie RAM și SSD de 256GB. Este un dispozitiv capabil chiar și de editare foto destul de intensă, poate chiar și de un pic de editare video. Laptopul ASUS beneficiază de o reducere considerabilă și poți afla mai multe detalii despre el de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: