Acer Swift 3X – Subțire, ușor și performant

Swift 3X este echipat cu noua soluție grafică Intel Iris Xe MAX și cu procesoare Intel Core din a 11-a generație pentru a oferi profesioniștilor creativi capabilități și performanțe mobile puternice, pentru muncă și gaming.

Modern și ușor, Swift 3X cu o greutate de 1,373 kg trece prin cele mai intensive aplicații cu o durată de viață a bateriei de până la 17,5 ore și, dacă este necesar, poate fi încărcat rapid pentru a oferi patru ore de utilizare în doar 30 de minute.

Culorile și detaliile prind viață pe un ecran FHD IPS de 14 inci care acoperă 72% din gama de culori NTSC și oferă un raport ecran-carcasă de 84%, în timp ce conținutul se încarcă mai repede datorită vitezelor mari de transfer oferite de Intel Wi-Fi 6 (Gig+). Swift 3X vine, de asemenea, cu o gamă largă de porturi, inclusiv USB-C, Thunderbolt 4 și USB3.2 Gen 2, asigurând un transfer de date rapid și convenabil.

Acer Spin 5 – Ultra-subțire. Cu ecran tactil. Convertibil.

Acer Spin 5, premiat în 2020 cu Red Dot Design, este un notebook convertibil cu ecran tactil, o greutate de doar 1,2 kg și grosime de 14,9 mm, destinat celor care își doresc productivitate extremă.

Dispozitivul atrăgător are un design cu balamale la 360 de grade care îi permite să se transforme într-o varietate de moduri diferite, cum ar fi modul tabletă pentru notițe sau modul clamshell pentru tastare, unde tastatura este ușor ridicată pentru a oferi o experiență de tastare ergonomică și performanțe termice îmbunătățite.

Ecranul tactil și touchpad-ul sunt acoperite de un strat opțional de sticlă antimicrobiană Corning Gorilla Glass. S-a dovedit că un agent antimicrobian ion-argint, compatibil BPR și EPA, care acoperă tastatura și suprafața înconjurătoare, asigură o rată de reducere microbiană constantă împotriva unei game largi de bacterii, conform protocolului de testare JIS Z 2801 și ISO 22196.

Echipat cu un procesor Intel Core până la i7 din a 11-a generație cu grafică Iris Xe, dispozitivul are o performanță puternică pentru a alimenta proiectele creative.

Ramele ultra-înguste de 7,78 mm permit un raport impresionant ecran-carcasă de 80%, extins cu un afișaj 3:2 IPS VertiView care oferă 18% mai mult spațiu pe ecran comparativ cu un afișaj 16:9 și permițând spațiu amplu pentru a utiliza cât mai creativ Acer Active Stylus cu tehnologie Wacom AES.

Cu o durată de viață a bateriei de până la 15 ore, multiple porturi USB Type-C cu certificare Thunderbolt 4, Killer 1650 Wi-Fi și boxe duble orientate spre față, Spin 5 este un partener ideal pentru profesioniștii care au nevoie mobilitate pentru proiectele lor creative.

Acer Spin 3 – Productivitate la 360 de grade

Spin 3, portabil și ușor, este un notebook de 13,3 inci cu format 16:10 și care se mândrește cu un afișaj multi-touch IPS WQXGA (2560x1600).

La fel ca Spin 5, acesta dispune și de cele mai noi procesoare Intel Core din a 11-a generație cu grafică Iris Xe pentru a oferi profesioniștilor și artiștilor performanțe solide.

Ecranul Spin 3 se rotește la 360 de grade, oferind utilizatorilor posibilitatea de a lucra și de a se juca în orice mod le este lor confortabil.

De asemenea, vine cu un stylus activ Acer încorporat cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune pentru a profita la maximum de ecranul tactil. Combinat cu SSD-uri duale, o pereche de porturi USB Type-C cu Thunderbolt 4 și Killer 1650 Wi-Fi, Spin 3 este o alegere excelentă pentru studenți sau profesioniștii care lucrează în mișcare.

Acer Aspire 5 – Un laptop practic și performant

Cu cele mai recente procesoare Intel Core din a 11-a generație cu grafică Iris Xe sau NVIDIA GeForce MX450, gama de notebook-uri Aspire 5 permite utilizatorilor să realizeze simultan mai multe sarcini.

Ideal pentru productivitate, ecranul tactil IPS full HD al notebook-ului este înconjurat de rame înguste care permit un raport ecran-carcasă de peste 80%.

Acest accent pe aspect continuă pe un șasiu elegant, cu aspect profesional, care încorporează până la 24 GB memorie DDR4 și un spațiu de stocare de până la 1 TB pe SSD M.2 PCIe și 2 TB pe HDD. Un design ergonomic al balamalei ridică Aspire 5 și înclină tastatura acestuia într-un unghi pentru tastare confortabilă, proiecție mai bună a sunetului și ventilație îmbunătățită, iar Acer Color Intelligence îmbunătățește aspectul vizual.

Prețuri și disponibilitate

  • Acer Aspire (A515-56 15.6") va fi disponibil în EMEA din Noiembrie la prețuri începând de la 599 EUR.
  • Acer Swift 3X (SF314-510G) va fi disponibil în EMEA din din Noiembrie la prețuri începând de la 849 EUR.
  • Acer Spin 5 (SP513-55N) va fi disponibil în EMEA din Decembrie 2020 la prețuri începând de la 1,099 EUR.
  • Acer Spin 3 (SP313-51N) va fi disponibil în EMEA din Decembroe 2020 la prețuri începând de la 899 EUR.
  • Acer Aspire (A514-54 14") va fi disponibil în EMEA din Noiembrie la prețuri începând de la 599 EUR.
  • Acer Aspire (A517-52 17.3") va fi disponibil în EMEA din Noiembrie la prețuri începând de la 599 EUR.