Orice jucător își dorește să dețină un laptop de gaming, dar nu oricine își poate permite unul. De aceea, am făcut o listă scurtă cu laptopuri de gaming ieftine.

Laptop de gaming ASUS N3540, 14 inch

Laptopul are un ecran cu raport 16:9, de tip de strălucire, cu un procesor Intel Celeron Intel Core Celeron N3450, până la 2.2 GHz. Are placă grafică Intel HD și rulează pe sistemul de operare Windows 10 S, de 64bit. Este dotat cu un acumulator de 57WHrs și baterie de polimeri Li-ion cu 3 celule, cu o durată de viață de până la 14 ore. Poate fi cumpărat de aici.

Laptop de gaming HP Pavilion, 15,6 inch

Acest laptopt de gaming vă permite să lucrați în mod multi-tasking cu placa grafică separată NVIDIA GTX și cu cel mai recent procesor Intel Core i5-8300H până la 4.00 GHz. Are 8GB memorie RAM și o capacitate de stocare masivă de 1TB. Grație lățimii de bandă mai mari, DDR4, toate activitățile, de la multitasking la jocuri, beneficiază de o îmbunătățire a performanțelor. Datorită caracteristicii HP Fast Charge, acumulatorul poate fi încărcat de la 0 la 50% în aproximativ 30 de minute. Sistemul audio B&O PLAY oferă un sunet autentic. Laptopul se găsești aici.

Laptop de gaming ASUS, 15,6 inch

FX504 bifează toate cerințele de performanță, în timp ce rămâne unul dintre laptorile ieftine de gaming. FX504 este echipat cu un procesor de ultimă generație Intel Core i5 și soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, toate acestea incluse într-o carcasă foarte subțire, cu o grosime de 2.5cm, și cântărind doar 2.4kg. Este dotat cu sistemul patentat de Răcire Anti-Praf (Anti-Dust Cooling - ADC). Poate fi cumpărat de aici.