Retailerul desfășoară o campanie de reduceri "Revoluția Prețurilor" și are în ofertă mai multe PC-uri de gaming numai bune pentru sezonul de toamnă, când se lansează cele mai multe jocuri video. Totuși, aceste PC-uri le poți folosi și pentru alte activități deoarece au procesoare și plăci video performante și astfel se potrivesc și pentru workload-uri intense precum editare video 4K sau randare de scene grafice 3D.

Laptopuri de gaming performante cu prețuri reduse

Asus TUF FX505DT

Acest laptop de la Asus este dotat cu cel mai nou procesor de la AMD, anume Ryzen 5-3550H, ce are o frecvență de bază de 2,1 GHz și poate ajunge la o frecvență de boost de 3,7 GHz. Procesoarele Ryzen din generația treia sunt contruite pe un proces de fabricație de 12 nm, iar asta înseamnă o performanță sporită, dar și un consum energetic redus. Asus TUF are un ecran cu o diagonlă de 15,6 inchi, o rezoluție Full HD și un finisaj anti-glare. Are 8 GB RAM DDR4, însă un singur slot este ocupat, ceea ce înseamnă că poate suporta până la 32 GB RAM (2x16 GB). Spațiul de stocare este format dintr-un HDD de 1 TB și placa video este un GTX 1650, bună pentru a rula multe jocuri pe setări medium-high. Poți cumpăra laptopul la un preț redus aici.

OMEN by HP 15-dc0014nq

Cu următorul laptop din listă creștem prețul, dar și performanța. Acesta vine cu un procesor Intel i7-8750H, cu frecvență de boost de până la 4,1 GHz, tot 8 GB RAM (cu posibilitate de mărire), placa video este un GTX 1050 TI, care este cam la același nivel cu GTX 1650. Designul este unul special, iar mie mi se pare că arată excelent. La conectivitate stă bine datorită unui port HDMI, port de ethernet, un port USB-C și trei porturi USB 3.1. Beneficiază de o reducere de 33% și îl poți cumpăra de aici.

Dell Inspiron 5590 G5

Cu acest PC deja ajungem la un alt nivel datorită procesorului Intel i7-9759H, generația noua, cu frecvențe de boost de 4,5 GHz, 16 GB RAM, placă video RTX 2060 6 GB și un SSD de 512 GB. Procesorul, alături de placa video, îți asigură calitate excelentă în jocuri la rezoluție Full HD și vei putea rula orice titlu pe setări ultra. Pentru că placa video este RTX vei putea încerca și noua tehnologie ray-tracing, ca să vezi cum arată jocurile viitorului. Ecranul este și el unul de 15,6 inchi, rezoluție Full HD si cu finisaj anti-glare. Acest laptop ar putea fi folosit cu succes și în editare video 4K sau în alte proiecte grafice. Poți achiziționa laptop-ul de aici.

Acer Predator Helios 300

Dacă dorești un laptop cu ecran mai mare atunci poți alege acest Acer cu o diagonală de 17,3 inchi și cu o rată de refresh de 144 Hz. Un asemenea display este foarte bun pentru shootere ca CS:Go, Overwatch sau Fortnite. Laptopul este echipat cu un procesor Intel i7-8750H, 8 GB RAM (poate ajunge până la 32 GB), placă video GTX 1050 Ti și un SSD de 512 GB. Laptopul are un preț bun și-l poți cumpăra de aici.

Lenovo Legion C530

Am inclus în această listă și un Desktop PC deoarece mi se pare foarte cool și este cât de cât portabil. Componentele sunt așezate într-o carcasă în formă de cub și are și un mâner care ți-ar permite să-l cari dintr-o parte în alta. Totuși, nu uita că are 11 kilograme. Oricum, acest desktop este echipat cu un procesor Intel i5-9400H, 16 GB RAM (poate ajunge la 32 GB RAM), o placă video RTX 2060, și un spațiu de stocare format dintr-un HDD de 1 TB și un SSD de 512 GB. Dacă îl cumperi de aici primești cadou un mouse și o tastatură. Trebuie doar să-ți mai cumperi un monitor.